Vergelijk 2.492.215 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

LG K4

Ontdek hier alles over de LG K4: vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties

Informatie over de LG K4

De LG K4 is een instapmodel onder de smartphones. Van alle gemakken voorzien, zonder dat je er diep in de buidel voor moet tasten. Het toestel heeft een compact scherm, handzaam en stijlvol design en goede hardware. Bovendien is ook ondersteuning voor snel mobiel internet via 4G aanwezig, zodat je overal in Nederland snel kunt downloaden. LG's smartphones hebben doorgaans toegankelijke software en een aantrekkelijke behuizing, en de K4 is daar een goed voorbeeld van.

Deze smartphone is onderdeel van LG's K-serie, die bestaat uit verschillende goedkope én goede smartphones. Je kunt bijvoorbeeld ook kiezen uit de LG K7 en de LG K10. Deze beschikken over betere hardware, maar zijn ook iets duurder geprijsd. Echt duur zijn ze echter niet: je krijgt nog altijd veel gemak voor een bodemprijsje. Omdat deze smartphones op Android lopen, heb je toegang tot al je favoriete apps. WhatsApp, Google Maps, Chrome en Snapchat zullen allemaal probleemloos lopen op de LG K4.

Belangrijkste LG K4 specificaties

  • 4,5 inch scherm met resolutie van 480x854 pixels
  • 5 megapixelcamera achterop, 2 megapixelcamera voorop
  • Loopt op Android 5.1 Lollipop, met extra apps en features van LG
  • 1 GHz quad-core processor, 1GB werkgeheugen
  • 8GB opslagruimte, uitbreidbaar met microSD-geheugenkaart

Pluspunten van de LG K4

Het grootste pluspunt van de LG K4 is hoe betaalbaar het toestel gemaakt is. Voor een bijzonder gunstige prijs krijg je een smartphone die wat functionaliteit betreft prima kan meekomen met duurdere toestellen zonder dat het je een rib uit je lijf kost. Zo kun je op de LG K4 al je favoriete apps draaien die je kunt vinden in de Google Play Store, mede mogelijk gemaakt door Android 5.1 Lollipop. Daarnaast heeft LG een aantal handige functies en apps meegeleverd met Android, zoals het maken van selfies met je vuist.

LG heeft de K4 voorzien van degelijke hardware onder de motorkap, ondanks zijn lage prijs. Zo draait er een krachtige quad-core processor met 1 GB werkgeheugen die uitstekend mee kan komen en prima in staat is om simpele apps vloeiend te draaien. Met zwaardere games zul je niet ver komen, maar voor vrijwel de meeste simpele apps zoals WhatsApp en Facebook zul je prima uit de voeten kunnen met de K4. Daarnaast heeft LG het toestel voorzien van 4G-ondersteuning, waardoor je overal in Nederland snel kunt internetten. 

Minpunten van de LG K4

LG heeft er voor gekozen de K4 niet uit te rusten met de nieuwste versie van Android, maar heeft in plaats daarvan Android 5.1 Lollipop gekozen. Dit betekent dat je een aantal functies uit nieuwere versies mis zult lopen, zoals Doze en App Standby. Gelukkig kun je zelfs met Android 5.1 in de Play Store al je favoriete apps downloaden, dus je zult niets mislopen op dat gebied. Daarnaast is het altijd mogelijk dat LG alsnog de LG K4 bij zal werken middels een software-update.

LG K4 reviews

Onze bezoekers geven de LG K4 een gemiddelde beoordeling van 7.
Bekijk LG K4 reviews of schrijf zelf een review.

GSMinfo.nl review (maart 2016) door
De LG K4 is het nieuwste budgetmodel van LG. Wat weet dit kleine, goedkope toestelletje nog te presteren? Is het een goed alternatief voor de wat duurdere toestellen op de markt of moet je er ver weg van blijven? LG K4 review
(juli 2016)

Pluspunten:

Dit toestel is geweldig als vervangend toestel als je eigen toestel voor reparatie weg moet, mijn samsung s5mini is in de repaeratie en dus ben ik die voor 4 weken kwijt een uitstekende vervanger die niet duur is en net zo fijn te handelen is deze LG k4, ook voor een beginnende mobile gebruiker is deze erg goed. Wel even een sd kaartje van 16 gb erbij gekocht anders loopt hij snel vol.

Minpunten:

Kan ik niet vinden.
(april 2016)

Pluspunten:

Dat het toestel niet zo groot is, daar heb ik de telefoon op uitgezocht.

Minpunten:

Ik heb nog niks kunnen ondekken wat minder is aan het toestel

Telefoons vergelijkbaar met de LG K4

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden