Vergelijk 2.757.477 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

LG K10 reviews

LG K10 mobiele telefoon reviews en ervaringen van gebruikers.
3 reviews geplaatst Review schrijven
GSMinfo.nl review (mei 2016) door
De LG K10 is een van de toestellen in LG's nieuwe budgetserie en belooft veel smartphone te bieden voor een lage prijs. Maar kan de K10 wedijveren met duurdere telefoons? In deze review zoekt GSMinfo.nl het voor je uit. LG K10 review
(november 2016)

Pluspunten:

Goede prijs/kwaliteit verhouding. Vind het een zeer goede telefoon, het beeld is duidelijk en scherp de camera vind ik ook redelijk scherp. Ook in vergelijking met andere smartphones in deze prijsklasse vind ik hem redelijk snel en kan er redelijk veel opzetten en mee doen. Ik ben helemaal tevreden, vooral als je niet perse de nieuwste en luxste smartphone hoeft is dit een perfect toestel. Ik zou hem zeker aanraden. Heb meerdere smartphones in de prijsklasse gehad, hierbij vaak problemen dat ik er bijna geen apps op kon zetten, camera onduidelijk was en hij heel traag werd. Deze problemen heb ik met dit toestel nog niet ondervonden. Ben er helemaal tevreden mee.

Minpunten:

Geen echte flits bij de frontcamera. Maar het scherm creeert als het ware een flits en 9 van de 10 keer is dit ook voldoende.
(augustus 2016)

Pluspunten:

Goed scherm, razendsnel met goede camera voor de gemiddelde gebruiker

Minpunten:

Geen ledindicator !!!!

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden