Vergelijk 2.691.991 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

LG G8X ThinQ

Ontdek hier alles over de LG G8X ThinQ: vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties

Informatie over de LG G8X ThinQ

De LG G8X ThinQ is een speciale versie van de LG G8s ThinQ, die standaard wordt geleverd met een hoesje waarin een tweede scherm zit verwerkt. Qua specificaties komt de G8X vrijwel geheel overeen met de G8s. Het verschil is het dubbele scherm, wat een unieke functie is. Het dubbele scherm is handig omdat je geen enorme telefoon hebt, maar wel erg veel schermoppervlak. Dat maakt multitasken erg handig.

Het tweede scherm zit vast met een vernuftig schanier, waarmee je de telefoon op elke wijze kan vouwen. Je kan het als laptop gebruiken, met het toetsenbord voor je, als tentmodus zodat je aan beide zijden naar het scherm kan kijken of helemaal plat op tafel. Als je er genoeg van hebt, kan je de telefoon ook makkelijk uit de hoes die het tweede scherm bevat halen. Daarmee wordt de G8X opeens een lichte, dunne telefoon.

Belangrijkste LG G8X eigenschappen

  • Voorzien van 6.39 inch FHD+-scherm, tweemaal
  • 12 en 13 megapixel-camera achterop, 32 megapixel frontcamera
  • 128GB opslagruimte, uitbreidbaar met microSD
  • Vingerafdrukscanner in het scherm
  • 4000 mAh batterij, ondersteunt Qualcomm Fast Charging 4.0

Grootste pluspunten van de LG G8X ThinQ

De LG G8X ThinQ is voorzien van een tweede scherm, wat veruit het grootste voordeel is van dit toestel. Dat betekent dat je ruimte genoeg hebt om op het ene scherm WhatsAppjes te lezen en op het andere scherm je favoriete Netflix-serie te kijken. Multitasken gaat dus enorm gemakkelijk, want je hebt eenvoudigweg tweemaal zoveel scherm om informatie weer te geven.

Audio is een waar genot op de LG G8X, wat komt door de 32bit Hi-Fi Quad DAC. Daarmee kan je een enorm zuiver geluidssignaal uit de G8X sturen. Het helpt ook dat de oordopjes die bij de G8X meegeleverd worden, traditioneel van hoge kwaliteit zijn. Als extraatje is ook DTS:X ondersteuning aanwezig, wat betekent dat je virtueel 3D-geluid hebt bij materiaal die dat ondersteunt.

Grootste minpunten van de LG G8X ThinQ

Op de G8X zit een vingerafdrukscanner ingebouwd in het scherm, maar een verfijnde 3D-gezichtsscanner is afwezig. Dat betekent dat je bent overgeleverd aan de makken van een systeem dat niet zo snel, secuur of betrouwbaar werkt. Een vingerafdrukscanner aan de achterkant van het toestel, zoals LG al jaren plachtte te doen, was wat ons betreft een betere keuze geweest hier.

LG G8X ThinQ reviews

Wat vind jij van deze telefoon? Plaats hier je LG G8X ThinQ review.

Tip: Vergelijk LG G8X ThinQ prijzen met abonnement vanaf € 30,50

Telefoons vergelijkbaar met de LG G8X ThinQ

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden