Vergelijk 2.682.926 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

LG G7 ThinQ

Ontdek hier alles over de LG G7 ThinQ: vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties
De LG G7 ThinQ is niet langer te koop. Zie vergelijkbare telefoons.

Informatie over de LG G7 ThinQ

De LG G7 ThinQ volgt de LG G6 van afgelopen jaar op. Dit toestel heeft zelf overigens ook weer een opvolger, de LG G8s ThinQ. Ook deze iteratie van het toestel is voorzien van een verlengd LCD-beeldscherm. Opvallend zijn de notch en de extreem hoge maximale helderheid van het beeldscherm, dat zo goed als de hele voorkant van de LG G7 ThinQ vult. Achterop zit een dubbele 16-megapixelcamera, waarvan één sensor is voorzien van een ultragroothoeklens. Onder de klep ligt niets minder dan de razendsnelle Snapdragon 845-chipset.

Deze chipset krijgt 4 GB werkgeheugen mee uit Zuid-Korea. Met hardware van dit kaliber verslindt de LG G7 ThinQ zo goed als elke app, game of taak die je het toestel aanbiedt. Een vingerafdrukscanner op de achterkant beveiligt je gegevens op de smartphone. Verder is de LG G7 ThinQ voorzien van een USB type C- en 3,5mm-aansluiting. Het pronkstuk van LG gaat lang mee; met een batterij van 3000 mAh, AI-tech en de zuinige LCD-techniek van het beeldscherm houdt de smartphone het makkelijk dag vol. AI-tech zorgt tot slot voor betere foto's en meer gebruiksgemak.

Belangrijkste LG G7 ThinQ specificaties

  • 6,1 inch-beeldscherm met 18,5:9-verhouding en notch
  • Snapdragon 845-chipset met 4 GB werkgeheugen
  • Dubbele 16-megapixelcamera achterop, waarvan één sensor voorzien van groothoeklens
  • Android 8.0 Oreo
  • 3000 mAH batterij
  • Fysieke Google Assistant-knop

Pluspunten LG G7 ThinQ

Het display van de LG G7 Thinq is erg scherp. Met een resolutie van 3120 bij 1440 pixels zijn beelden haarscherp. Het browsen van het web, kijken van films or series of het gebruik in een VR-headset is dan ook allemaal mogelijk. Geen grafische taak lijkt te zwaar voor de LG G7 ThinQ. Daarnaast is de smartphone voorzien van uitstekende camera's. Met een dubbele 16-megapixelcamera achterop schiet het toestel prachtige beelden. Ook selfies met de 8-megapixelcamera aan de voorkant zijn om over naar huist te schrijven (of te appen).

Onder de klep ligt de Snapdragon 845-chipset in combinatie met 4 GB werkgeheugen. Daarmee is de smartphone voorzien van razendsnelle hardware, waarmee je snel en efficiënt smartphonetaken uit kunt voeren. Of dat nou apps draaien, games spelen of het bewerken van video is, maakt niet uit. AI-tech zorgt bovendien voor betere camerabeelden en meer gebruiksgemak. Met de fysieke knop aan de zijkant van de LG G7 ThinQ roep je met één druk Google Assistant of met twee drukken Google Lens op. Zo maak je optimaal gebruik van deze Google-diensten.

LG G7 ThinQ review

LG G7 ThinQ review

24 jun 2018 - De LG G7 ThinQ is het nieuwste toestel uit de stal van LG. In deze uitgebreide review gaan we in op alle eigenschappen en kijken we of het de moeite waard is.

Het ontwerp van de LG G7 is verder erg opvallend in positieve zin. Het toestel beschikt over zowel een 3,5mm- als USB type-C-aansluiting en heeft ook een vingerafdrukscanner achterop. De randen van het beeldscherm zijn flinterdun en met uitzondering van de notch wordt bijna de hele voorkant van het toestel gevuld met beeldscherm. Het toestel is tot slot opgewassen tegen stof en water. Dat is te zien aan de IP68-certificering.

Minpunten LG G7 ThinQ

Het toestel maakt veel indruk maar heeft wel kleine batterij onder de motorkap liggen. Voor een smartphone met een 6,1 inch-beeldscherm is de accu in ieder geval aan de kleine kant. Toch beweert LG dat het beeldscherm niet veel energie verbruikt. Android 8.0 Oreo en AI-features moeten alsnog een lange gebruiksduur garanderen nadat de smartphone aan de lader heeft gelegen. Een alternatief uit Zuid-Korea is het vlaggenschip van Samsung, namelijk de Galaxy S9.

LG G7 ThinQ reviews

Wat vind jij van deze telefoon? Plaats hier je LG G7 ThinQ review.

Telefoons vergelijkbaar met de LG G7 ThinQ

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden