Vergelijk 2.468.378 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

LG G3 reviews

LG G3 (D855) mobiele telefoon reviews en ervaringen van gebruikers.
(8 reviews )
De LG G3 is niet langer te koop. Zie vergelijkbare telefoons.
7 reviews geplaatst Review schrijven
GSMinfo.nl review (juli 2014) door
De LG G3 is het nieuwe topmodel van LG. Het is de opvolger van de populaire G2 en heeft een aantal nieuwe foefjes. Maken die de moeite van het aanschaffen waard of kan je beter nog een jaartje wachten? GSMinfo.nl zocht het uit! LG G3 review
(november 2017)

Pluspunten:

Super telefoon. Makkelijk in gebruik. geen onhandige knoppen aan de zijkant.
Fantastische foto-en video-opnames. Mooie vormgeving.
Kortom fijn toestel

Minpunten:

Kan niets bedenken.
(juli 2017)

Pluspunten:

Telefoon doet nog steeds wat hij moet doen. De fotos zijn prima. Ik ben geen veelgebruiker maar het toestel voldoet thans nog goed. Heb nu een sim only abonnement gekozen met 4G waarvoor deze LG geschikt is.

Minpunten:

Accu loopt snel leeg. Eens kijken hoelang deze het volhoudt.
23-7-2017
(november 2014)

Pluspunten:

Van mn vorige Android snapte ik helemaal niks maar bij deze kom ik er gemakkelijk uit. Ik snap het allemaal een stuk sneller. Het systeem is overzichtelijk en het scherm is mooi groot.

Minpunten:

De batterij gaat niet zo lang mee als ik zou willen.
(augustus 2014)

Pluspunten:

Fijn toestel, het werkt heerlijk snel en het scherm is werkelijk prachtig. Ik heb altijd veel verschillende apps open staan maar daar heeft de G3 geen enkele moeite mee. Het enige waar ik flink aan moest wennen is de knoppen op de achterkant. Verder geen enkel probleem, prima toestel.

Minpunten:

Die knoppen achterop waren even wennen dus. Verder eigenlijk niks.
(juli 2014)

Pluspunten:

hele fijne toestel doet het goed. swypen gaat supersnel en seflies maken is heel goed. ook normale fotos gaan ideaal en op t scherm is alles geweldig.

Minpunten:

toestel loopt heel soms vast
(juli 2014)

Pluspunten:

Gehaald als vervanging voor mijn Samsung en ik moet zeggen, ik ben niet teleurgesteld. Het toestel werkt heerlijk en het scherm is werkelijk prachtig. De foto's van het toestel zijn van dezelfde kwaliteit.

Minpunten:

De batterij is niet zo goed als in mijn Note helaas.
Wat vind jij van de LG G3? Schrijf een review

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden