Vergelijk 2.468.378 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

LG G2 reviews

LG G2 (D802) mobiele telefoon reviews en ervaringen van gebruikers.
4 reviews geplaatst Review schrijven
GSMinfo.nl review (oktober 2013) door
LG's nieuwste smartphone is een van de Android-topmodellen die dit najaar in de winkels ligt. Het toestel weet zich onder andere te onderscheiden met een powerknop achterop, een zeer klein rand om het scherm én allerlei unieke softwarefoefjes. Is dat genoeg om de G2 de beste smartphone van de komende maanden te maken? LG G2 review
(november 2014)

Pluspunten:

Heerlijke telefoon, vooral dat knock-knock zou ik nooit meer willen missen. Ook de posities van de knoppen wen je erg snel aan. Door de Knock knock gebruik je power knop aan de achterzijde nauwelijks en de volume knoppen die ook achterop zitten zijn absoluut niet onhandig.
Accuduur is super met zwaar gebruik makkelijk 1,5 dag.
De Telefoon loopt snel zonder haperingen. ik heb de telefoon sinds mei 2014 en ik heb er nog geen enkele keer op hoeven schelden.

Minpunten:

Met de oplader die bij de telefoon zit is de LG G2 zo opgeladen, met andere opladers van andere merken (bv je oude telefoon) duurt het erg lang voordat de LG G2 opgeladen is.
(november 2013)

Pluspunten:

Ik vind de LG G2 echt super! Het is een hele mooie smartphone met een lekker groot scherm. De foto's die ik maak zien er ook nog eens mooi uit, en alle apps die ik wil gebruiken loop ik ook goed. Voor mijn kinderen heb ik er een paar games opgezet, en door de kindermodus kan ik ze laten spelen zonder dat ze ergens anders bij kunnen. Kei-ideaal!

Minpunten:

Voor sommige mensen kan het scherm misschien wat groot zijn, maar daar had ik niet echt last van.
(oktober 2013)

Pluspunten:

een super mooie telefoon die lekker in de hand zit en super snel, een kraakhelder scherm die sowieso echt mooi is! de batterij gaat lang mee en laad nog eens snel op. de camera schiet super mooie foto's en maakt mooie filmpjes. het geluid is ook weer super, gaat lekker hard en mooie, heldere klanken. de knoppen aan de achterkant warm (bij mij dan) snel en makkelijk te vinden/gebruiken.

Minpunten:

ik heb eigenlijk geen minpunten over deze telefoon maar als ik toch verder kijk vind ik het jammer dat er op de achterkant van de telefoon een CE-markering zit...

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden