Vergelijk 2.027.879 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

LG Arena KM900 reviews

LG Arena KM900 mobiele telefoon reviews en ervaringen van gebruikers.
(20 reviews )
De LG Arena KM900 is niet langer te koop. Zie vergelijkbare telefoons.
20 reviews geplaatst Review schrijven
(december 2011)

Pluspunten:

Mooi uiterlijk, groot beeldscherm, Redelijk makkelijk in gebruik. Veel geheugen. Baterij gaat lang mee. Goeie camera.

Minpunten:

Als telefoon vol staat is de telefoon erg traag. Ook loopt de telefoon wel eens vast niet verstandig om een geheugenkaartje er in te doen want dan loopt de telefoon nog vaker vast.
Tis geen telefoon voor een man die zijn te ruig voor dit soort telefoon.
Deze telefoon kan niet tegen een stootje. Na een jaar deed mijn geluid het niet meer.
(juli 2011)

Pluspunten:

- goed geluid
- veel geheugen
- camera
- document viewer

Minpunten:

- problemen met opnemen als ik gebeld word
- slechtste software die er is
- loopt 2x per dag vast, als het niet meer is
- slecht touchscreen, reageert alleen op de duim
- geen apps
- vervelende browser
- weinig extra mogelijkheden
- onhandig menu
- slecht alarm
- moet altijd veel laden
- Slechte batterij
- verbinding met pc via USB is waardeloos
(oktober 2010)

Pluspunten:

Goed Geluid

Minpunten:

Touchscreen is belabberd, drukt je op de 2 krijg je 5 bijvoorbeeld met smsen.
een beetje vocht en je touchscreen doet niks meer.

Hij is nu 2x opgestuurd binnen een jaar en niet meer te repareren, zit ik hier met men 2 jarig abonnement te kijken.
(september 2010)

Pluspunten:

- Uiterlijk,
- Goede foto's,
- In tegenstelling tot andere reviews geen krassen op het scherm (na 1,5 jaar),
- MP3 speler goed geluid en veel geheugen (door micro SD).

Minpunten:

- Bluetooth werk niet meer (heel vervelend ivm met mn carcit),
- Valt soms spontaan uit,
- Levensduur batterij zeer beperkt,
- Scherm kan niet tegen vocht (zweet / douw), als het iets vochtig is werkt het niet meer,
- Soms worden menutje geopend heel anders dan waar je drukt,
- Al een paar keer gehad dat hij niet ophangt als je aan het bellen bent. Toetsen werken dan gewoon niet. Enige remedie is dan batterij los halen. Heel vervelend als je iemands voicemail krijgt en niet wilt inspreken.

Ondertussen is hij al wat ouder maar mocht je hem nog willen kopen zou ik dat zeker afraden. Vooral de storingsgevoeligheid en korte levensduur batterij vind ik hinderlijk. Gelukkig mag ik over een half jaar wat anders uitzoeken. Dit is mijn eerste en laatste LG!
(juli 2010)

Pluspunten:

- sommige foto's zijn zeer scherp andere niet .
- veel geheugen
- goed te gebruik als mp3
- internet is beperkt maar werkt wel
- geluid is best goed
- ik gebruik hem overal voor, t is mijn allesje

Minpunten:

- snel bekrast
- touch screen kapot
( hij reageerd op delen waar ik niet op tik.
hij neemt nu de 1 , 2 , 3 niet en de 0 niet.
dus ik kan niet smsen en ben beperkt )
- achtergrond kan niet veranderd worden
- kan slecht tegen dauw,

IK RAAD HEM NIET AAN,
DOOR HET GEDOE MET DE TOUCHSCREEN.
(mei 2010)

Pluspunten:

- de radio

Minpunten:

- na 1 dag mooi weer in mijn telefoon kapot gegaan door 'waterschade'. (Niet in water gevallen ofzo)
- Hij viel regeld uit.
- Hij liep altijd vast.
- snel krassen en deuken!!!!
- Wat een slechte telefoon! ik heb hem 2 maanden gehad, immiddels kapot.

zeker GEEN aanrader.
(februari 2010)

Pluspunten:

Hij ziet er mooi uit en werk snel. Heeft veel extra's en een goede camera.

Minpunten:

Hij is snel kapot en gekrast. Hij reageert met het touchscreen soms op de verkeerde plaatst of stuurt smsjes ook naar mensen die je niet aan klikt. Verder loopt hij vaakt vast of valt hij uit. Echt een rot ding, ik baal ervan dat ik die heb gekocht.
(januari 2010)

Pluspunten:

hij kan bellen

Minpunten:

verder is alles gewoon in 1 woord "waardeloos" de batterij gaat maar een paar uur mee, omdat je maar een paar contacten in je favorieten kan zetten, duurd het lang voordat je bij de andere contacten bent.
de geluids-kwaliteit is slecht.
hij valt soms gewoon uit :S
het menu is soms heel traag
het menu is net als je kamer , als je het niet "opruimt" word het een zooitje door al die onnodige 'widgets'.
van alles heb ik nog het meeste spijt dat ik de Arena gekocht heb.
GEEN AANRADER
(december 2009)

Pluspunten:

de telefoon heeft zeer sterk geluid en heeft ook een mooie vorm (vind ik) heeft soms snelle verbinding en komen niet snel krasjes op de telefoon zelf want hij is gemaakt van kras vrij staal hij heeft ook een perfecte camera en het geheugen is al helemaal vet.

Minpunten:

een minpunt is dat je de achtergrond kleur niet kan veranderen
weet iemand misschien hoe dit moet???
(november 2009)

Pluspunten:

De foto's zijn redelijk goed.
Disign is prima.

Minpunten:

Je kunt maar een paar contacten in het favorieten scherm zetten. Ook het aantal foto's en mp3's is beperkt in je multimedia scherm. De telefoon valt regelmatig uit. Internet pagina's zijn onleesbaar en na 4 pagina's stopt de browser er mee.komt dan een fout melding. Google maps werkt gewoon niet!Spelletjes die je dowload werken niet of erg traag. Dezelfde spelletjes werken b.v. op een standaard Nokia perfect.Achtergrond is niet aan te passen. Kortom: de miskoop van het jaar voor mij.
(oktober 2009)

Pluspunten:

geluidskwalitijd is perfekt.

Minpunten:

voor de rest is het alleen maar negatief
wat een baggerproduct.
(juli 2009)

Pluspunten:

een mooie tel. een handige tel. en je kan er mooie foto's mee maken en veel muziek opzetten

Minpunten:

de batterij gaat snel leeg
en ik heb geeeeeeen ideee hoe ik de achtergrondkleur kan veranderen. ik kan wel een achtergrond veranderen maar dat zie je dan alleen als je hem op vergrendelen zet :S
dus kan iemand dat aub zeggen want de achtergrondkleur is zo saai zwart/grijs

Hoop dat iemand weet hoe t moet

Groetjes
(juni 2009)

Pluspunten:

Zeer mooie telefoon. Je eigen menu samenstellen is leuk. Fotokwaliteit is goed. Geluid is ook prima. Het was een 9 geweest als de batterij niet zo snel leeg zou zijn.

Minpunten:

De batterij is zeer snel leeg. Heb hem net dus flink aan het uitproberen geweest. Na 6 uur kon ik hem weer opladen. Heb hem toen dus wel fulltime gebruikt dus misschien ligt het daaraan. Gisteravond weer opgeladen en er is alweer 1 streepje af. Dus ben benieuwd hoelang die het nu volhoud. Ik vind dit echt een zeer groot minpunt omdat ik vaak in de situatie kom waarin ik een aantal dagen niet thuis ben en hem dus niet kan opladen.
(mei 2009)

Pluspunten:

Ben zelf erg tevreden met dit toestel. Heb hem nu drie weekjes en over het algemeen bevalt hij erg goed. Vooral die in-ear oordopjes zijn fantastisch. Wat een geluidskwaliteit. Kwaliteit van de foto's is ook erg goed.

Minpunten:

De batterij is echt te snel leeg. Net als hieronder is ook bij mij de telefoon zo uit het niets een keer uitgevallen. Hiervoor moet echt een software update komen ofzo.
Ook heb ik geen idee hoe ik de achtergrond kleuren kan veranderen. Is er dus iemand die weet hoe ik dit doe?
(mei 2009)

Pluspunten:

heb hiervoor een iphone gehad, maar er waren toch een aantal zaken die me beter bevielen aan de lg arena.
ze hebben alle2 dezelfde verbindingsmogelijkheden met internet enzo, gigantisch veel geheugen en grote schermen. de arena heeft wel een grotere scherm resolutie en een veel betere camera. klote vond ik aan de iphone dat je de batterij er niet uit kon halen, dus als ie kapot gaat kun je hem weer opsturen en buiten de garantie ben je helemaal de sjaak. Dit is bij de arena veel beter. ook kan ik nu het geheugen uitbreiden met zo'n Microsd ding ofzo.
het menu van de lg arena vind ik ook beter dan dat van de iphone. veel mensen vinden dat van de iphone wel geweldig, maar de user class interface wat hieronder al genoemd werd is echt top.

Minpunten:

de iphone heeft veel meer programmas die je kunt installeren. ook is ie al wel eens gecrasht dus daar baal ik wel flink van. als ie dat niet had gehad dan had ik een dikke 9 gegeven. nu een 8.
(mei 2009)

Pluspunten:

- Dat S-Class interface is echt de bom! Geweldig om het menu aan te passen naar eigen smaak.
- Geluidskwaliteit, vooral tijdens het bellen is echt fenomenaal. Nooit eerder meegemaakt, ook niet op mijn vorige Nokia's.
- Internetten werkt snel en degelijk. Geen moeilijk gedoe met inzoomen enzo.
- Hij ziet er gewoon geweldig uit, leuk om mee te koketteren in de trein :P

Minpunten:

- Hij speelt wel DivX en Xvid af, maar alleen maar op een schamele 320 pixels resolutie. Beetje jammer
- Kwaliteit van de foto's, met name snapshots is niet om over naar huis te schrijven.
- Toetsenbord is zeer goed, maar wel smal en met twee handen typen is dus een beetje lastig.

Al met al heb ik weinig te klagen. Dit is echt de beste telefoon die ik ooit gehad heb.
(mei 2009)

Pluspunten:

Heb ik nog niet kunnen ontdekken

Minpunten:

Het OS is instabiel, schakeld spontaan uit en start dan opnieuw
Heb al een onleesbaar scherm gehad
Kopieer je de SIMKaart naar het geheugen, wil je via de PC de boel veranderen..... blijft het bij het oude nadat je de foon hebt losgekoppeld en weer aangekoppeld.
Maak je een contact aan via de foon, kan je maar 2 telefoonnummers bijvoegen. En dit terwijl een gemiddeld persoon minimaal 3 nummers heeft (werk, thuis en mobiel)
Batterij is veel te snel leeg.

Kortom ik heb spijt dat ik dat onding gekocht heb, zal hem ook in de kast leggen en mijn Sony Erricsson K800i weer gaan gebruiken.
(april 2009)

Pluspunten:

Mooi ding met een geweldig geluid. Ik heb hem aangesloten op mijn laptop en gebruik hem als modem om te kunnen iternetten, Werkt erg goed !! Echt een aanrader .

Minpunten:

Ik had hem liever in het zwart gehad (Maar mijn mening maar) Ik kan niet echt minpunten ontdekken. Ik kan alleen geen gps signaal ontvangen. `T zal wel een instelling zijn die ik verkeerd heb staan.
(april 2009)

Pluspunten:

Grafisch zeer goed
Audio + video erg mooi en kwalitatief hoog
Handig in gebruik
Snelle reactie als je het beeldscherm aanraakt
Maakt zeer goede foto's + video's
Zeer handig dat je altijd het beeld kan draaien
Instellingen zijn makkelijk te vinden, het is niet moeilijk om deze telefoon door te krijgen.
De jackplug is ook zeer handig, hierdoor kan je hem op elk apparaat aansluiten.

Minpunten:

Als je de telefoon laat vallen (ook al is het maar zacht naar mijn mening) dan houdt al snel het 1 en ander ermee op, bijvoorbeeld de trilfunctie en het geluid.
Zorg dat je een hoesje om je telefoon hebt zitten, hij is namelijk ERG gevoelig voor beschadigingen. Een krasje zit er al snel op.
(april 2009)

Pluspunten:

Mooie telefoon,
Genoeg geheugen
Perfect als mp3

Minpunten:

Gaat enorm snel leeg
Touchscreen gaat snel kapot
Crasht en flipt hem enorm snel
Gaat nu niet meer aan, accu is naar de klote...
Internet is beperkt en kan niet veel aan, omdat ie dan al vastloopt
Kortom, miskoop van het jaar!!!
Wat vind jij van de LG Arena KM900? Schrijf een review

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden