Vergelijk 2.987.877 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Lenovo C2 Power

Ontdek hier alles over de Lenovo C2 Power: vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties

Informatie over de Lenovo C2 Power

De Lenovo C2 Power is een krachtig en stijlvol toestel dat ook nog eens betaalbaar is. Lenovo zet vooral in op het uiterlijk van de telefoon - iets wat zij als 'super stylish' categoriseren - maar wat ons vooral opvalt aan deze smartphone uit het middensegment is zijn batterijkracht: naar verhouding zit er in de Lenovo C2 Power een grote en krachtige batterij die ervoor zorgt dat je naar hartelust video's kijken, surfen, appen en foto's maken. 

Naast zijn ontzettend krachtige batterij krijg je met de Lenovo C2 Power vooral een smartphone die focust op een goede prijs-kwaliteitverhouding. Daarmee is het toestel een goede en betaalbare smartphone voor iemand die niet op zoek is naar een dure, high end smartphone zoals een iPhone 7 of een Samsung Galaxy S7.

Reken dus niet op het nieuwste van het nieuwste op het gebied van hardware, maar verwacht een gewoon goede smartphone met een prima camera aan de voor- én aan de achterkant, voldoende intern geheugen en een prima snelheid om verschillende apps te kunnen draaien en te kunnen gamen.

Belangrijkste Lenovo C2 Power specificaties 

  • 5 inch IPS-LCD-scherm met resolutie van 720 bij 1280 pixels
  • Krachtige 3500 mAh batterij, goed voor meer dan 400 stand-by uren
  • 16 GB opslagruimte, uitbreidbaar met microSD-geheugenkaartje
  • 8-megapixelcamera aan de achterkant, 5-megapixelcamera aan de achterkant
  • Loopt op Android 6.0 Marshmallow

Lenovo C2 Power

Pluspunten van de Lenovo C2 Power

Zoals we hierboven al zeiden is de batterij echt het grootste pluspunt aan de Lenovo C2 Power. Daarnaast heeft deze vervangbare batterij heeft nog een prettige bijkomende feature, want het toestel laadt ook nog eens razendsnel op. Met slechts enkele minuten aan de oplader kun je gemakkelijk uren vooruit. En met zijn 2 GB aan werkgeheugen en quad-core processor draaien je apps, games, foto's en video's moeiteloos.

Daarnaast is heb je het ook muzikaal goed op orde met deze smartphone, want dankzij Lenovo's eigen Waves MaxxAudio heb je altijd muziek van hoge kwaliteit. Zeg maar dag tegen het ingeblikte geluid dat je oude telefoon produceert, de Lenovo C2 Power geeft je een fantastische geluidsbeleving, mede dankzij de speaker die zich over de hele breedte van de achterkant uitstrekt.  

Minpunten van de Lenovo C2 Power

Over het 'super stylish' design zoals Lenovo het zelf omschrijft valt genoeg te twisten, want van een opvallend of revolutionair design kunnen we bij de C2 Power niet bepaald spreken. Ook de camera aan de achterkant zou wat ons betreft wel wat megapixels erbij mogen hebben, maar dat mag de pret niet drukken. 

Lenovo C2 Power reviews

Onze bezoekers geven de Lenovo C2 Power een gemiddelde beoordeling van 8.
Bekijk Lenovo C2 Power reviews of schrijf zelf een review.

(maart 2018)

Pluspunten:

Makkelijk te bedienen en batterij gaat zeer lang mee
Goede telefoon voor weinig geld

Minpunten:

Telefoon is veel te dik

Telefoons vergelijkbaar met de Lenovo C2 Power

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden