Vergelijk 2.683.698 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Huawei X3

Ontdek hier alles over de Huawei X3 (Ideos X3 U8510): vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties
Deze telefoon is niet langer te koop. Er zijn nog wel Huawei X3 accessoires.

Informatie over de Huawei X3

Met de Huawei Ideos X3 lanceert het Chinese Huawei wederom een instapmodel. Het toestel draait weliswaar op Android 2.3 Gingerbread, maar de andere specificaties verraden dat het geen topsmartphone is. De Huawei X3 beschikt over een aardig camera, een aardig scherm en een aardige processor. Het voordeel van deze aardigheid is de prijs van het toestel: deze is, zoals je van Huawei mag verwachten, niet heel hoog.

Huawei Ideos X3Belangrijkste kenmerken

  • Android 2.3 Gingerbread
  • 3.2 inch touchscreen met een resolutie 320 bij 480 pixels
  • 600 MHz processor
  • 3.2 megapixel camera

Voor wie is de Huawei X3?

Huawei (spreek uit: Wawei) staat bekend om zijn prijsvriendelijke smartphones. Ook deze X3 erg aantrekkelijk wat prijs betreft. Zo de is de Huawei X3 U8510 een ideaal toestel voor mensen die voor het eerste een smartphone uitkiezen. Je hoeft niet direct diep in de buidel te tasten om voor het eerst een Android-telefoon te ervaren. Een echt instapmodel dus.

Voordelen van de Huawei X3

De prijs van de Huawei X3 is het grootste voordeel van het toestel. Het is namelijk een van de goedkoopste Android-smartphones op de markt. Met Android ben je bovendien verzekerd van een gebruikvriendelijk en gemakkelijk te bedienen besturingssysteem. Ideaal voor de beginnende smartphone-gebruiker.

De Huawei X3 heeft een daarnaast een snelle 3G-internetverbinding. Ook kun je het net op via een draadloze WiFi-netwerk in de buurt. Zo kun je prima browsen en natuurlijk applicaties (zoals WhatsApp) gebruiken. In de Android Market vind je ruim honderdduizend apps, die je vaak gratis kan downloaden.

Nadelen van de Huawei X3

Het nadeel van de X3 is het nadeel van ieder instapmodel. De specificaties zijn niet de allerbeste in de markt. De telefoon is niet supersnel en je beeldscherm toont minder mooie beelden dan bij de erkende smartphone-toppers. Maar dat weet je als je voor de Huawei X3 kiest, en dat zie je ook in de prijs terug.

Huawei X3 reviews

Wat vind jij van deze telefoon? Plaats hier je Huawei X3 review.

Telefoons vergelijkbaar met de Huawei X3

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden