Vergelijk 2.848.994 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Huawei P Smart Pro

Ontdek hier alles over de Huawei P Smart Pro: vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties

Informatie over de Huawei P Smart Pro

De Huawei P Smart Pro is een flinke smartphone met 6,5 inch scherm, excellente selfie-camera en prachtig design. Op het LCD-scherm krijg je een resolutie van 1080 bij 2520 pixels, omdat het scherm een 18:9-verhouding heeft. Aan de achterkant zit een 48-megapixelcamera die gesteund wordt door een 8- en een 2-megapixelcamera, en die doet niet onder voor de camera aan de voorkant. De selfiecamera heeft namelijk 16 megapixel. Daarmee maak je, inclusief de aanwezige filters, de meest glorieuze selfies.

De P Smart Pro is alweer het zesde toestel met de naam P Smart erin. Net als één van de voorgangers. de Huawei P Smart Z, is de selfiecamera van de P Smart Pro ingebouwd in de behuizing. Daarmee bedoelen we niet dat andere selfiecamera's los van het toestel worden verkocht, maar dat de selfiecamera uit de behuizing omhoog komt gekropen wanneer je de selfiecamera nodig hebt. Hierdoor hou je het volledige scherm over zonder een notch die het beeld onderbreekt.

Belangrijkste Huawei P Smart Pro specificaties

  • 6.5 inch beeldscherm met 1080 bij 2520 pixels
  • 48- 8 en een 5-megapixelcamera, 16 megapixel pop up-selfiecamera
  • Draait op Android 9 Pie en Huawei's eigen EmotionUI
  • 64 GB opslagruimte, 4 GB werkgeheugen
  • Dual-sim; twee sim-kaarten tegelijkertijd gebruiken

Belangrijkste pluspunten van de Huawei P Smart Pro

Het meest opvallende pluspunt is natuurlijk de selfiecamera. Met 16 megapixel zijn de foto's die je van jezelf maakt op de P Smart Pro haarscherp. De narcist kan helemaal losgaan met de P Smart Pro. Dankzij de goed verstopte camera die uitgerust is met allerhande filters hoeven die haarscherpe selfies ook geen probleem te zijn als je acné opspeelt. Je kan jezelf veranderen in Mickey Mouse, een glitterprinses en een enorme panda. Alles wat je hartje begeert dus.

Het enorme beeldscherm is een ander pluspunt. Dankzij de 6.5 inch kan je veel informatie kwijt op dit ding, of het nou lange WhatsApp-gesprekken met je moeder, boze emails aan EasyJet, je verzameling kattenfoto's of dat filmpje van Taylor Swift met meezingende geiten zijn. Dankzij het grote scherm is alles overzichtelijker, al betekent het wel dat de P Smart Pro geen al te compact toestel is.

Belangrijkste minpunten van de Huawei P Smart Pro

Daarmee komen we gelijk op het belangrijkste minpunt van de P Smart Pro. Het is namelijk bepaald geen compacte smartphone. Dankzij de enorm dunne schermranden blijft het formaat nog enigszins beperkt, maar je loopt desalniettemin rond met een vrij fors apparaat. Als je kleine broekzakken hebt, wordt het al snel een uitdaging om de P Smart Pro daar in te proppen. Je loopt dan al snel het risico de Huawei te verliezen als je je broek laat zakken wanneer je naar de wc gaat, hoe slim je ook plast.

Huawei P Smart Pro reviews

Wat vind jij van deze telefoon? Plaats hier je Huawei P Smart Pro review.

Tip: Vergelijk Huawei P Smart Pro prijzen met abonnement vanaf € 15,50

Telefoons vergelijkbaar met de Huawei P Smart Pro

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden