Vergelijk 2.698.783 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Huawei P Smart Plus

Ontdek hier alles over de Huawei P Smart Plus: vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties
De Huawei P Smart Plus is niet langer te koop. Zie vergelijkbare telefoons.

Informatie over de Huawei P Smart Plus

De Huawei P Smart Plus is een flinke smartphone met 6,3 inch scherm, excellente selfie-camera en prachtig design. Op het LCD-scherm krijg je een resolutie van 1080 bij 2340 pixels, omdat het scherm een 18:9-verhouding heeft. Aan de achterkant zit een 16 megapixel camera, maar die doet onder voor de camera aan de voorkant. De selfiecamera heeft namelijk 24 megapixel en een flitser bovendien. Daarmee maak je, inclusief de aanwezige filters, de meest glorieuze selfies.

Huawei P Smart Plus review

Huawei P Smart Plus review

8 sep 2018 - De Huawei P Smart Plus is een opvolger van de Huawei P Smart. Wat heeft dit grotere toestel te bieden en wat voor kleur heeft die behuizing? In deze review geven we daar allemaal antwoord op.

De P Smart Plus is het grote broertje van de Huawei P Smart. Dat kleinere scherm maakt de P Smart ook een stuk goedkoper, maar het kleinere scherm is niet het enige verschil. De P Smart Plus heeft een snellere processor, meer opslaggeheugen en een grotere batterij. Voor dat extra geld krijg je dus wel iets terug.

Belangrijkste Huawei P Smart Plus specificaties

  • 6.3 inch beeldscherm met 1080 bij 2340 pixels
  • 16 megapixel camera, 24 megapixel selfiecamera met flitser
  • Draait op Android 8.1 Oreo en Huawei's eigen EmotionUI
  • 64 GB opslagruimte, 4 GB werkgeheugen
  • Dual-sim; twee sim-kaarten tegelijkertijd gebruiken

Belangrijkste pluspunten van de Huawei P Smart Plus

Het meest opvallende pluspunt is natuurlijk de selfiecamera. Met 24 megapixel zijn de foto's die je van jezelf maakt op de P Smart Plus haarscherp. De narcist kan helemaal losgaan met de P Smart Plus. Dankzij de ruim aanwezige filters hoeven die haarscherpe selfies ook geen probleem te zijn als je acné opspeelt. Je kan jezelf veranderen in Mickey Mouse, een glitterprinses en een enorme panda. Alles wat je hartje begeert dus.

Het enorme beeldscherm is een ander pluspunt. Dankzij de 6.3 inch kan je veel informatie kwijt op dit ding, of het nou lange WhatsApp-gesprekken met je moeder, boze emails aan EasyJet, je verzameling kattenfoto's of dat filmpje van Taylor Swift en meezingende geiten zijn. Dankzij het grote scherm is alles overzichtelijker, al betekent het wel dat de P Smart Plus geen al te compact toestel is.

Belangrijkste minpunten van de Huawei P Smart Plus

Daarmee komen we gelijk op het belangrijkste minpunt van de P Smart Plus. Het is namelijk bepaald geen compacte smartphone. Dankzij de enorm dunne schermranden blijft het formaat nog enigszins beperkt, maar je loopt desalniettemin rond met een vrij fors apparaat. Als je kleine broekzakken hebt, wordt het al snel een uitdaging om de P Smart Plus daar in te proppen. Je loopt dan al snel het risico de Huawei te verliezen als je je broek laat zakken wanneer je naar de wc gaat, hoe slim je ook plast.

Huawei P Smart Plus reviews

Wat vind jij van deze telefoon? Plaats hier je Huawei P Smart Plus review.

Telefoons vergelijkbaar met de Huawei P Smart Plus

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden