Vergelijk 2.522.640 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Huawei Mate 9 Porsche Design

Ontdek hier alles over de Huawei Mate 9 Porsche Design: vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties

Informatie over de Huawei Mate 9 Porsche Design

De Huawei Mate 9 Porsche Design is een prachtig apparaat dat door Huawei en Porsche samen is ontwikkeld. De telefoon is met zijn octa-core processor zo snel als de bliksem en de processor is niet het enige indrukwekkende aan deze Chinese krachtpatser. De Huawei Mate 9 Porsche Design beschikt over een hele bijzondere camera. Huawei heeft samen met het camerabedrijf Leica een dual-lens camera in het toestel gezet, deze keer nog imposanter dan de camera van de Huawei P9. Een combinatie van een 12-megapixel RGB-camera en een 20-megapixel monochrome camera zorgen voor zeer indrukwekkende beelden.

Verder is de Chinese smartphone voorzien van 6 GB werkgeheugen, een 4000 mAh grote batterij, en ruim 265 GB aan opslaggeheugen. We zien verder een IR-blaster op dit toestel, waardoor we hem kunnen gebruiken als afstandsbediening. Met een USB Type-C aansluiting is het toestel snel te laden. De Huawei Mate 9 Porsche Design ziet er net wat strakker uit en is prachtig afgewerkt met afgeronde schermranden. De Porsche-variant van de Huawei Mate 9 leent zich perfect aan de gebruiker met smaak voor ontwerp, afwerking of graag een exclusiever toestel in handen heeft dan de massa.

Belangrijkste specificaties Huawei Mate 9 Porsche Design

  • 5,5-inch AMOLED-scherm met QHD-resolutie
  • Dual Leica-camera, 12-megapixel RGB- en 20-megapixel monochroomsensor, 8 megapixel selfiecamera
  • Loopt op Android 7.0 Nougat met daar overheen EMUI 5.0
  • Kirin 960 octa-core processor
  • 265 GB opslagruimte
  • 4000 mAh batterij, snel te laden met Huawei Super Charge

Pluspunten Huawei Mate 9 Porsche Design

Het Chinese toestel is een parel om te zien. Met zijn elegante ontwerp en luxe, premium bouwmaterialen is de Huawei Mate 9 Porsche Design een ware streling voor het oog. Ook de batterij van het toestel laat niet veel te wensen over, met een 4000 mAh batterij onder de motorkap gaat de Huawei Mate 9 gemakkelijk 2 dagen mee, zelfs bij regelmatig gebruik. Het volledig opladen van de batterij kan met de juiste adapter binnen 1,5 uur en daarmee zit je met deze Huawei Mate 9 niet de hele dag aan de oplader geplakt. Een vingerafdrukscanner maakt het toestel alleen toegankelijk voor de rechtmatige eigenaar. Deze vinden we terug op een andere plaats dan bij de normale Mate 9; namelijk geïntegreerd in de Home-knop. 

Naast het ontwerp valt de Huawei Mate 9 Porsche Design op met zijn dubbele camera aan de achterkant, waarvan één sensor is gericht op het opvangen van de kleurinformatie, terwijl de tweede sensor de zwart-wit details precies in kaart brengt. De camera is ontwikkeld in samenwerking met Leica. In de praktijk brengt deze combinatie bijzondere mogelijkheden met zich mee en zorgt dan ook voor fenomenaal scherpe foto's die natuurgetrouwe kleuren nagenoeg perfect weergeven.

Ook de rekenkracht van de Huawei Mate 9 Porsche Design is een ander aspect waar over gesproken mag worden. Met de Kirin 960 octa-core processor is het toestel een krachtpatser op het gebied van rekenen. Met acht kernen, waarvan er vier geklokt zijn op 2,4 en vier op 1,8 Ghz, verslind deze Huawei Mate 9 met gemak de nieuwste applicaties en games. Het toestel zal je op het gebied van snelheid, multitasking en veelzijdigheid dan ook niet snel in de steek laten. De processor word bijgestaan door 6 GB aan werkgeheugen. Het toestel draait de nieuwste versie van Android 7.0 Nougat met daaroverheen Huawei's EMUI 5.0. Het toestel is een uitblinker op het gebied van zowel ontwerp als hardware en software.

Minpunten Huawei Mate 9 Porsche Design

De Huawei Mate 9 Porsche Design is een indrukwekkend toestel voorzien van een prachtig ontwerp. Hoewel de smartphone perfectie nastreeft, is er ook een klein nadeel aan de telefoon te noemen. Het toestel is namelijk niet waterdicht, terwijl concurrerende toestellen dit vaak wel zijn. Mocht je niet van plan zijn om met de Huawei Mate 9 Porsche Design te gaan zwemmen, en het bedrag ervoor over hebben, dan is de Huawei Mate 9 Porsche Design een fantastisch apparaat met een ontwerp dat zeker de aandacht zal trekken.

Huawei Mate 9 Porsche Design reviews

Wat vind jij van deze telefoon? Plaats hier je Huawei Mate 9 Porsche Design review.

Telefoons vergelijkbaar met de Huawei Mate 9 Porsche Design

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden