Vergelijk 2.522.640 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Huawei Ascend P1 S

Ontdek hier alles over de Huawei Ascend P1 S: vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties
De Huawei Ascend P1 S komt niet naar Nederland. Zie vergelijkbare telefoons.

Informatie over de Huawei Ascend P1 S

De Huawei Ascend P1 S is een dun en krachtig nieuw Android-toestel. Krachtig door zijn 1.5 GHz Dual-core processor en elegant door een dun (6.7mm) en strak design. De Ascend P1 S heeft een scherm van 540 bij 960 pixels. Samen met de krachtige processor is dit een fantastische telefoon. Hij is vergelijkbaar met andere vlaggenschepen als de Sony Xperia S en de Samsung Galaxy Nexus. De Ascend P1 S is het dunnere broertje van de Huawei Ascend P1, een smartphone die een millimeter dikker is (7.7mm) maar verder net zo krachtig en stijlvol.

Belangrijkste kenmerken

  • Krachtige1.5 GHz Dual-Core met 1GB RAM
  • Android 4.0 Ice Cream Sandwich
  • 8 MP camera voor het maken van foto's en video's

Voor wie is de Huawei Ascend P1 S?

De Ascend P1 S is een telefoon voor mensen die van luxe houden. Door het strakke design is het een ware blikvanger, door de  processor en het nieuwe besturingssysteem (Android OS, v4.0 Ice Cream Sandwich) een snelle en veelzijdige telefoon. 

Pluspunten van de Huawei Ascend P1 S?

Het grootste pluspunt van de Ascend P1 S is de processor. De 1.5 GHz Dual-Core processor is een van de krachtigste processors op dit moment. Daarnaast loopt het toestel op het nieuwe Android 4.0 Ice Cream Sandwich, waardoor je beter kunt multitasken, een betere tekstinvoer hebt en waar de spraakbesturing nog geavanceerder is. Met Android heb je toegang tot de Android Market waardoor je over meer dan 10.000 verschillende apps beschikt, waaronder WhatsApp en Angry Birds.

Huawei Ascend P1 S

Naast de processor en het besturingssyteem beschikt de Ascend P1 S over een 8 megapixel camera, met autofocus en een dubbele LED-flitser waarmee je haarscherpe foto's kunt maken, in het licht én in het donker. Als je aan een foto nog niet genoeg hebt heeft dit toestel ook nog de mogelijkheid om 1080p HD video's op te nemen en af te spelen.

Omdat al deze functies een hoop energie verbruiken is deze telefoon uitgerust met een snelle 1800 mAh batterij om te kunnen multitasken, filmen en te gamen.

Telefoons vergelijkbaar met de Huawei Ascend P1 S

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden