Vergelijk 2.541.962 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Huawei Ascend G615 reviews

Huawei Ascend G615 mobiele telefoon reviews en ervaringen van gebruikers.
De Huawei Ascend G615 is niet langer te koop. Zie vergelijkbare telefoons.
1 review geplaatst Review schrijven
(januari 2014)

Pluspunten:

ik kocht deze telefoon op basis van de lovende reviews en het aantal reviews. Veel reviews en toch nog steeds lovend. Helaas bleek de telefoon niet in orde te zijn: de batterij was na 3 dagen niet meer op te laden en de telefoon niet meer te starten. Ik heb een nieuwe gekregen van de winkel (4launch, dus deze beoordeel ik ook goed).

Mijn nieuwe telefoon mankeert niets, gaat nu een kwartaal mee en heeft nog geen slijtage vertoond. (ik heb wel via e-bay een hoesje en een screenprotector gekocht) Nu doe ik 2 dagen met mijn batterij en gebruik pushmail, whats app, bankieren, facebook, google, half uur muziek per dag, half uur spelletje per dag, en sms. Bellen doe ik max 10 minuten op een dag. De degelijkheid scoort bij mijn 8 punten omdat ik deze telefoon defect heb gekocht, maar vervolgens is er geen wolkje meer aan de lucht. De mogelijkheden zijn groot door het grote intern geheugen dat ook nog eens uitbreidbaar is. Ik heb veel apps gedownload en allen doen het goed. De bijgeleverde apps doen het ook prima.

IK gaf deze 8 puntjes omdat ik een headset bijgeleverd heb gekregen die ik afschuwelijk vind. De dopjes zijn te groot om in mijn oren te stoppen, waardoor het geluid mijn gehoorgang te weinig bereikt., maar in feite zegt dat niets over de telefoon, dus ik besluit bij deze om dit ook een 9 te geven. De camera is waarschijnlijk matig, omdat ik na het nemen van een paar foto's niet gemotiveerd was om er nog veel andere mee te maken. Misschien moet ik me daar meer in verdiepen om uit te zoeken hoe ik dat beter kan doen, maar dat vind ik te veel werk. De vormgeving: geweldig, mooi groot scherm, plat en goede grip. Ik heb 1 probleempje: als ik de telefoon in mijn hand houd, kan ik niet met dezelfde hand/vingers het volledig scherm bedienen, omdat ik er niet bij kan. Het is te groot daarvoor. Daarom een 8. Het is niet slim om een te groot beeldscherm te kopen. De knoppen zijn goed te gebruiken, zowel de aan/uit knop als de volume regelaar als de home/menu/back . Deze laatste wil wel eens een seconde of maximaal 2 seconden vertraagd zijn als er teveel apps draaien. De geluiden en het afspelen van media gaan prima, mooi geluid, veel geluid, ook handig dat je via DLNA van andere apparaten bestanden kunt afspelen en downloaden. Vliegensvlug via WIFI, nog geen minuutje voor een complete map muziek. Dit draagt zowel aan gebruiksgemak als mogelijkheden als mediagebruik bij.

Minpunten:

de bijgeleverde headset, te breed beeldscherm om te kunnen besturen met 1 hand, de camera.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden