Vergelijk 2.380.786 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Huawei Ascend D1 quad XL

Ontdek hier alles over de Huawei Ascend D1 quad XL: vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties
De Huawei Ascend D1 quad XL is niet langer te koop. Zie vergelijkbare telefoons.

Informatie over de Huawei Ascend D1 quad XL

De Huawei Ascend D1 quad XL is vrijwel identiek aan de 'gewone' Ascend D Quad. Het voornaamste verschil is de accu. De Ascend D1 quad XL beschikt over een 2600 mAh batterij, waar zijn dunnere broer het met een 1800 mAh batterij moet doen. Het voordeel daarvan is dat je langer met je toestel doet voordat je 'm moet opladen. Door de dikkere en krachtigere batterij is het toestel wel zo'n 2 millimeter dikker, 11,5 mm in plaats van 8,9 mm. Verder heeft het toestel een 4.5 inch beeldscherm, loopt het op het Android 4.0 Ice Cream Sandwich besturingssysteem en heeft het een 1.4 GHz quad-core processor.

Voor wie is de Ascend D1 quad XL?

De Ascend D1 quad XL is een smartphone met stijl en uithoudingsvermogen. Dankzij de 2600 mAh batterij kun je naar hartelust WhatsAppen, gamen en video's op YouTube bekijken zonder je toestel constant aan het stopcontact ligt. Daarnaast zorgt de quad-core processor ervoor dat je al dit moois doet zonder haperingen. Dit alles samen met een 4.5 inch beeldscherm en een strak design maakt de Ascend D1 quad XL een echte high-end smartphone, gericht op de veeleisende gebruiker.

Pluspunten van de Ascend D1 quad XL

De 1.4 GHz quad-core processor is een groot pluspunt van deze smartphone. Je gaat soepel door de menu's, spelletjes gaan vloeiend en programma's laden snel. En dat alles zonder dat je elke avond aan het stopcontact moet, want de 2600 mAh batterij houdt het zeker twee dagen vol.

Het grote 4.5 inch LCD-beeldscherm zorgt ervoor dat je je afbeeldingen en video's haarscherp kunt bekijken. Samen met 8-megapixelcamera kun je de scherpe foto's en video's ook zelf maken. Daarnaast heeft de D1 quad XL ook nog een camera aan de voorzijde, voor het voeren van videogesprekken.

Minpunten van de Ascend D1 quad XL

De Ascend D1 quad XL beschikt over de nieuwste en beste functies. Hier betaal je dan ook wel voor. Hoewel de Ascend D1 quad XL een adviesprijs heeft die lager ligt dan bij de quad-core concurrentie (waaronder bijvoorbeeld de HTC One X en de Samsung Galaxy S III), blijft het een van de duurdere smartphones op de markt. Daarnaast is dit toestel met een dikte van 11.5 millimeter iets aan de dikke kant. Dit zijn enkele (kleine) gebreken, maar zodra je deze telefoon in je handen krijgt, de quad-core processor ervaart en het grote scherm in actie ziet ben je dat allang vergeten!

Huawei Ascend D1 quad XL reviews

Wat vind jij van deze telefoon? Plaats hier je Huawei Ascend D1 quad XL review.

Telefoons vergelijkbaar met de Huawei Ascend D1 quad XL

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden