Vergelijk 2.557.051 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Huawei Ascend D1 quad

Ontdek hier alles over de Huawei Ascend D1 quad: vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties
De Huawei Ascend D1 quad komt niet naar Nederland. Zie vergelijkbare telefoons.

Informatie over de Huawei Ascend D1 quad

De Huawei Ascend D Quad is het nieuwe toptoestel van Huawei, en tevens haar eerste quad-core-telefoon. Hoewel de quad-core het kloppend hart vormt van de Ascend is het zeker niet het enige onderscheidende kenmerk. Zo geeft Huawei haar nieuwe vlaggenschip een 8 megapixel camera mee, die ook nog full-HD filmpjes kan schieten. Die kan je vervolgens weer bekijken op het 4.5 inch grote scherm, wiens helderheid ervoor moet zorgen dat je zelfs in fel zonlicht nog prima je scherm kan aflezen. Scherp is het beeld ook, met een resolutie van 1280 bij 800 pixels.

De Huawei Ascend D1 Quad zal helaas niet in Nederland verschijnen. De Huawei Ascend D1 quad XL, een krachtigere versie van dit toestel met een grotere batterij, wordt wel in Nederland verkocht.

Voor wie is de Ascend D Quad?

Huawei heeft met de Ascend D Quad een toptoestel neergezet. De quad-core processor loopt op maar liefst 1.5 GHz en bezit zogezegd over 4 processorkernen. Voor de beeldweergave heeft de Ascend de beschikking over een videoprocessor met maar liefst 16 verwerkingseenheden, zodat het spelen van spelletjes met veel grafische pracht vlekkeloos verloopt. Ook het creeeren van grafische pracht kan je aan de Huawei overlaten. Filmen met 1080p, Full-HD-resolutie dus, is een peuleschil voor de Ascend D Quad. De stroom wordt geleverd door een 1800 mAh accu. Dit maakt het een ware high-end smartphone voor de echte liefhebber.

Pluspunten van de Ascend D Quad

Het eerste pluspunt is natuurlijk de quad-core processor. Met een kloksnelheid van 1.5 GHz hoef je je geen zorgen te maken over de prestaties onder de motorkap. In samenwerking met Android 4.0 ICS is het gebruiksgemak ook gewaarborgd. Met de hardware zit het wel goed dus!

De Ascend D Quad heeft een 8-megapixelcamera en kan filmen in full-HD. Zo maak je haarscherpe video's en foto's. Je hebt daarna ook de mogelijkheid om ze in de beste kwaliteit te bekijken op je 4.5 inch LCD-beeldscherm.

 

Huawei Ascend D Quad XL Ceramic White wit

Minpunten van de Ascend D

Helaas zit er wel klein nadeel aan de quad-core processor van dit toestel. Het zuigt namelijk energie, en zal er waarschijnlijk voor zorgen dat je iets vaker zult moeten opladen als je je toestel intensief gebruikt. Gelukkig is dit maar een klein mankementje, en zul je daar ook niet lang bij stilstaan als je merkt wat voor een prachtige smartphone de Huawei Ascend D Quad is!

Telefoons vergelijkbaar met de Huawei Ascend D1 quad

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden