Vergelijk 2.522.640 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

HTC Wildfire S

Ontdek hier alles over de HTC Wildfire S: vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties
(8 reviews )
De HTC Wildfire S is niet langer te koop. Zie vergelijkbare telefoons.

Informatie over de HTC Wildfire S

De HTC Wildfire S is de opvolger van de HTC Wildfire en is net als dat toestel een budgetsmartphone. Dat betekent dat je voor een relatief lage prijs een hele mooie lijst eigenschappen krijgt. Een kleine greep: Android 2.3 Gingerbread, 600 MHz processor, snel en draadloos internet en 5 megapixel camera.

Design

De S van HTC Wildfire S staat, naast snelheid, voor stijl. Het design van het toestel is door zijn ronde vormen erg aantrekkelijk. Het verschil met zijn voorganger is dat de Wildfire S niet langer over een optical trackpad beschikt. Om het toestel te bedienen moet je het doen met het 3.2 inch HVGA touchscreen en de vier knoppen (home, applicaties, terug en zoeken) daaronder. De Wildfire S is in meerdere kleuren verkrijgbaar, zoals op onderstaande afbeelding te zien is.

HTC Wildfire S

Android 2.3 Gingerbread en HTC Sense 2.1

De HTC Wildfire S draait op de Android 2.3 Gingerbread. Voor een grotere gebruiksvriendelijkheid heeft HTC haar eigen user interface, HTC Sense 2.1, daaraan toegevoegd. Onder meer applicaties en instellingen zijn daardoor nog sneller te bereiken. De aanwezigheid van Android betekent daarnaast dat je de beschikking hebt op de meer dan 100.000 applicaties in de Android Market. Naast de standaard geïntegreerde apps van bijvoorbeeld Facebook, Twitter en Gmail, kun je de smartphone naar eigen inzicht verder indelen.

Media

Om bovengenoemde applicaties optimaal te gebruiken is een snelle internetverbinding natuurlijk meer dan welkom. De ondersteuning van HSPA stemt daarom tevreden, terwijl ook draadloos internetten via WiFi mogelijk is. De 5 megapixel camera beschikt over autofocus en digitale zoom. Verder kunnen we nog een mp3-speler, FM-radio en het SD-slot (max 32 GB) noemen.

De HTC Wildfire, vrij krachtig vanwege de 600 MHz processor en 512 MB aan werkgeheugen, is zowel qua uiterlijk als eigenschappen een prima smartphone. Voor een aantrekkelijke prijs, ook dat nog!

HTC Wildfire S reviews

Onze bezoekers geven de HTC Wildfire S een gemiddelde beoordeling van 5,6.
Bekijk HTC Wildfire S reviews of schrijf zelf een review.

(december 2013)

Pluspunten:

Niet veel!

Minpunten:

dit is de meest slechte telefoon welke je maar kunt voorstellen.Je kunt er zelfs niet mee telefoneren, want als je dat ding tegen je oor houdt, dan wordt het telefoongesprek onderbroken en een andere functie wordt ingeschakeld. Waardeloos!!!!!
(juli 2013)

Pluspunten:

klein en handig en krasbestendig scherm

Minpunten:

Baterrij gaat snel leeg maar verder prima smartphone op android 2.3

Telefoons vergelijkbaar met de HTC Wildfire S

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden