Vergelijk 3.072.124 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

HTC Wildfire

Ontdek hier alles over de HTC Wildfire: vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties
(2 reviews )
De HTC Wildfire is niet langer te koop. Zie vergelijkbare telefoons.

Informatie over de HTC Wildfire

De HTC Wildfire maakt gebruik van Android 2.1 (incl. HTC Sense) en is een compactere versie van de HTC Desire. Het blijft echter een complete smartphone. Zo heb je de beschikking over volledige internetconnectiviteit, een 5MP camera en een uitgebreid pakket aan multimediafuncties. Daarmee is het een toestel dat uitermate geschikt is voor de grootgebruiker van sociale netwerken als Facebook, Hyves en Twitter. De HTC Wildfire S is de verbeterde opvolger van dit toestel.

Volledige internetconnectiviteit

HTC Wildfire

Met de HTC Wildfire heb je de beschikking over alle beschikbare netwerken in Nederland. Zo kun je mobiel internetten via het 3G-netwerk of HSDPA, maar kun je ook kiezen voor een draadloze netwerkverbinding thuis, in de bibliotheek of in de trein. Dit is geen probleem voor de Wildfire. Met deze uitermate snelle internetverbinding kun je snel en gemakkelijk je e-mail nakijken, een tweet plaatsen of een YouTube-filmpje bekijken. Eveneens is het delen van foto's en video's zo gepiept.

HTC Friendstream en 5MP camera

Het maken van foto's en video's doe je met de prima 5 megapixel camera. Bovendien is er een flitser ingebouwd, zodat het niet meer uitmaakt of je jouw foto's nu 's nachts of overdag maakt. Met HTC Friendstream worden de social networkaccount van je vrienden aan elkaar gekoppeld en weergegeven in een overzichtelijk menu. Je hoeft dus niet meer alle accounts los van elkaar langs om te zien wat jouw vrienden bezighoudt.

Groot multimedia-pakket

De ingebouwde MP3-speler kan een groot aantal afspeelformaten aan en ook met de FM-radio hoef je niet meer in stilte over straat. Eveneens is GPS onderdeel van het toestel en dus is het mogelijk gebruik te maken van geo-tagging. Als extraatje hebben HTC en Google gezorgd voor een standaard Google Maps-, YouTube- en Google Talk-applicatie. Met push-email wordt direct op de hoogte gesteld van nieuwe ingekomen mails van vrienden of zakenpartners.

De HTC Wildfire is een goedkoper model dan de HTC Desire, maar heeft daar relatief weinig specs voor in hoeven leveren. Vooral voor degenen die niets willen missen van het doen en laten van hun vrienden is de Wildfire een prima optie. Tot slot de promovideo van HTC:

HTC Wildfire reviews

Onze bezoekers geven de HTC Wildfire een gemiddelde beoordeling van 8,5.
Bekijk HTC Wildfire reviews of schrijf zelf een review.

(mei 2011)

Pluspunten:

Prima telefoon voor een mooie prijs.

Modern besturingsysteem
gebruiksvriendelijk
Erg goede browser
Android apps

Zou 'm zeker aanraden voor iemand die niet het beste van het beste van het nieuwste wil hebben. Veel telefoon voor je euro's!

Minpunten:

Vergeleken met andere nieuwe HTC android smartphones trager door minder goede processor. Telefoon is niet super snel, maar het stoort me ook niet.

Het scherm is relatief klein. Dat merk je bij sommige apps die gemaakt zijn voor een groter scherm. JE moet dus soms iets vaker scrollen dan bij een groter scherm. ook als je het schermtoetsenbord uitklapt neemt dit best veel ruimte in. Daardoor is een groot deel van het scherm daarmee gevult. Geen probleem bij smsjes of andere korte berichten, maar als je een langere tekst wil typen zie je maar een stuk van de tekst.
(november 2010)

Pluspunten:

Super telefoon als je vergelijkt wat deze allemaal kan voor zo'n klein bedrag. De duurdere HTC's kunnen niet veel meer en kosten je bijna het dubbele.

Het scherm zou minder mooi zijn door minder kleuren, maar daar merk je eigenlijk helemaal nik van. Van mij hoeft mijn scherm ook niet super helder of scherp te zijn. Ik wil ermee kunnen bellen en internetten etc. Als ik mooi beeld wil kijk ik wel naar mijn LCD TV

Minpunten:

Enige nadeel is de iets mindere processor. als je veel apps open hebt staan wordt ie soms wat trager.

De oplossing: Advanced Task Killer app installeren. Deze sluit alle openstaande apps op de achtergrond. Houdt je telefoon snel en sheelt ook heel veel in batterijduur

Telefoons vergelijkbaar met de HTC Wildfire

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden