Vergelijk 3.166.862 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

HTC Touch Pro II

Ontdek hier alles over de HTC Touch Pro II: vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties
(3 reviews )
Deze telefoon is niet langer te koop. Er zijn nog wel HTC Touch Pro II accessoires.

Informatie over de HTC Touch Pro II

 

De HTC Touch Pro2 borduurt voort op het succes van zijn voorganger. De telefoon draait op Windows Mobile 6.1 en is klaar voor Windows Mobile 6.5. De Touch Pro2 is uitschuifbaar als een soort mini-laptop, waarmee een QWERTY-toetsenbord tevoorschijn komt. Dit zagen we eerder bij de Nokia N97. Een verbeterpunt ten opzichte van zijn voorganger is onder meer het 3.5" touch screen: deze werkt een stuk beter. Bovendien zijn de afmetingen van de touch-toetsen vergroot, zodat je niet snel meer mis klikt. Ook moet de batterij langer mee gaan en is het geheugen nu uitbreidbaar. De camera van de Touch Pro2 is een 3,2 megapixel camera.

 

HTC Touch PRO II video

HTC Touch PRO II beeldscherm

De HTC Touch PRO 2 is voorzien van een 3,6 inch TFT-LCD WVGA touchscreen met een resolutie van maarliefst 480 x 800 pixels en ondersteuning voor 65 duizend kleuren.

Een leuke eigenaardigheid van deze telefoon is dat het beeldscherm bij te stellen is waardoor je als het ware een soort mini-laptop krijgt zoals op de afbeelding rechts te zien is.

HTC Touch PRO II multimedia features

Hoewel de HTC Touch PRO 2 een telefoon is die zich voornamelijk richt op communicatie aspecten, biedt de telefoon voor de multimedia liefhebber ook voldoende functies.

De HTC Touch PRO II heeft een 3,2 megapixel camera met auto-focus, net zo als zijn voorganger de HTC Touch Pro. Voor het maken van videocalls is er ook een tweede VGA CMOS camera aanwezig.

Verder heeft de HTC Touch PRO II een MP3 speler welke een groot aantal audioformaten ondersteund. Daarnaast kun je ook gewoon video's afspelen. Voor headsets is er een 3,5 audio jack ingang aanwezig, op deze aansluiting passen gewone headsets waardoor je dus niet persé een HTC headset moet bijkopen. Als je liever met een draadloos headset werkt, ondersteund de telefoon ook Bluetooth 2.0 met EDR en A2DP voor draadloze wireless (bluetooth) headsets.

De HTC Touch PRO II als mobiel kantoor

Waarin de HTC Touch PRO II het meest uitblinkt is natuurlijk het scala aan zakelijke features. Dit betekend overigens niet dat deze telefoon alleen voor zakelijk gebruik geschikt is maar wel duidelijk nadruk legt op functies zoals contact management, E-mail management en conference calls.

HTC Touch PRO II connecitiviteit en internet

Qua connecitivteit is de HTC Touch PRO II prima in orde. De telefoon ondersteund HSDPA (tot 7,2mbit), GPRS en Wi-Fi om te kunnen internetten. Voor het koppelen van externe apparaten (zoals headsets of bijvoorbeeld een computer) is er Bluetooth en USB aanwezig op de telefoon.

Tot slot bevat de telefoon ook een GPS ontvanger waardoor je altijd weet waar je bent.

HTC Touch Pro II reviews

Onze bezoekers geven de HTC Touch Pro II een gemiddelde beoordeling van 5.
Bekijk HTC Touch Pro II reviews of schrijf zelf een review.

(november 2012)

Pluspunten:

Op zich een fijne telefoon, 2 jaar geleden (2010) gekocht en werkt goed.

Minpunten:

Ik heb Windows Mobile 6.5 en men gooit zo Marktplace offline.
Het lukt me niet om er whatsapp op te krijgen.
Belachelijk,Nu maar een BB gekocht en wacht ik tot er eindelijk een nieuwe downloadlink komt voor Whatsapp. (geplaatst, Nov. 2012)
(mei 2011)

Pluspunten:

Het toestel voelt echt heel stevig aan. Totaal niet plastic achtig, echt alsof je iets goeds in handen hebt. Het voelt goed, maar het werkt ook goed!

Toetsenbord werkt erg goed en de toetsen zitten niet te dicht op elkaar. Ook met grotere handen is er goed en snel op te typen.

Het is geen smartphone, het is een kleine pc waarmee je ook goed kunt bellen

Minpunten:

De camera is niet super en het geheugen is zo vol. Maar dat laatste kun je makkelijk uitbreiden en geheugenkaartjes kosten heel weinig meer.

Telefoons vergelijkbaar met de HTC Touch Pro II

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden