Vergelijk 2.437.899 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

HTC Touch Diamond

Ontdek hier alles over de HTC Touch Diamond (P3700): vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties
De HTC Touch Diamond is niet langer te koop. Zie vergelijkbare telefoons.

Informatie over de HTC Touch Diamond

De HTC Touch Diamond is door de European Imaging and Sound Association uitegroepen tot beste Europese smartphone van het jaar 2008-2009. De telefoon is voorzien van Windows Mobile 6.1 en ondersteunt WiFi en UMTS (met hsdpa) voor razendsnel internet. Ook bevat hij een gps-ontvanger en de nodige multimedia-applicaties zodat je je niet snel verveelt! Het standaard internet geheugen van 4 gb zorgt ervoor dat je niet snel zonder ruimte komt te zitten. Verder heeft de Touch Diamond een 3,2 megapixel camera voor strakke opnames, die je kunt terugkijken op een 2,8” VGA touchscreen. Geïnteresseerd? Kijk ook eens naar de T-Mobile MDA Compact IV.

HTC Touch Diamond reviews

Onze bezoekers geven de HTC Touch Diamond een gemiddelde beoordeling van 8.
Bekijk HTC Touch Diamond reviews of schrijf zelf een review.

(maart 2009)

Pluspunten:

Ik ben behoorlijk tevreden over deze telefoon. Hij is eenvoudig te bedienen (als je eenmaal gewend bent aan het touchscreen tenminste). De vormgeving van de telefoon zelf en de layout van de menu's is subliem. De foto's zijn van prima kwaliteit (bij daglicht). Bovendien zitten er handige functies op zoals routeplanner en internet.

Minpunten:

Ik heb deze telefoon nu 6 maanden en hij begint wat traag te worden. Ook heb ik een periode gehad (ongeveer 2 weken) waarin ik smsjes pas uren nadat ze verstuurd waren binnenkreeg. En als ik zelf een sms wilde versturen, kreeg ik na een paar uur een foutmelding terwijl ik dacht dat hij allang was aangekomen. Verder vind ik het jammer dat er geen flitser op zit.

Telefoons vergelijkbaar met de HTC Touch Diamond

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden