Vergelijk 2.359.319 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

HTC Titan

Ontdek hier alles over de HTC Titan: vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties
Deze telefoon is niet langer te koop. Er zijn nog wel HTC Titan accessoires.

Informatie over de HTC Titan

De HTC Titan is een smartphone die draait op het Windows Phone 7 Mango besturingssysteem. Met zijn 4.7 inch grote scherm is het een van de grootste mobiele telefoons van deze generatie. De Titan beschikt, om zijn naam waar te maken, over een 1.5GHz processor, 512MB RAM en een Adrena 205 GPU voor het grafisch geweld. De telefoon draait daardoor met gemak de zwaarste applicaties en leent zich bovendien uitstekend als mobiel kantoor of entertainmentsysteem.

HTC TitanBelangrijkste kenmerken

  • 4.7 inch touchscreen: resolutie van 480 bij 800 pixels
  • 1.5 GHz Scorpion Processor
  • Twee camera's: 8 megapixels en 1.3 megapixels

Voor wie is de HTC Titan?

De HTC Titan is een topsmartphone. Wil je een Windows Phone met de beste specificaties, dan is de Titan een toestel voor jou. Ben je op zoek naar een toestel dat zowel zakelijk als privé is te gebruiken, dan hoef je ook niet verder te kijken.

Pluspunten van de HTC Titan

Multitasken is een zeer sterk punt van de Titan. Zo kun je terwijl je belt gemakkelijk een presentatie bekijken. Je kan muziek luisteren terwijl je mailt. Door de krachtige processor is het geen probleem deze zaken naast elkaar te doen, de Titan kan het aan.

Het grote scherm is ook een groot voordeel van de Titan. Dit is erg geschikt voor het bekijken van films en series, waar tot je via HTC Watch toegang hebt. Bovendien kun je zo makkelijk werkgerelateerde presentaties bekijken, maar ook bijwerken.

Minpunten van de HTC Titan

Zoals wel vaker bij topsmartphones: ze zijn groot. Ook deze Titan, die 13 bij 7 centimeter meet. Daar staat tegenover dat de smartphone met een krappe centimeter wel erg dun is.

 

HTC Titan reviews

Onze bezoekers geven de HTC Titan een gemiddelde beoordeling van 9.
Bekijk HTC Titan reviews of schrijf zelf een review.

(september 2012)

Pluspunten:

Het formaat van het scherm is fantastisch voor games en video's en ondanks de 480x800 resolutie, is de weergave ongeëvenaard.

De camera is verbluffend, haarscherpe foto's.

Omdat de titan een 1.5Ghz CPU heeft, worden apps snel geopend en worden video's vlekkeloos afgespeeld.

Windows 7 slaagt erin om de sociale netwerken perfect te integreren. Gewoon het contact zoeken die je nodig hebt en de Titan geeft je alle mogelijke opties van communicatie (gesprek, sms, facebook message/chat, email, tweet). Daarvoor hoef je dus geen apps te openen, erg handig.

Minpunten:

Zware gebruikers zullen klagen over de korte accuduur. Voor mij, een gemiddelde gebruiker, valt dit allemaal mee maar geweldig is het niet.

Telefoons vergelijkbaar met de HTC Titan

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden