Vergelijk 3.497.434 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

HTC Smart

Ontdek hier alles over de HTC Smart: vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties
(4 reviews )
Deze telefoon is niet langer te koop. Er zijn nog wel HTC Smart accessoires.

Informatie over de HTC Smart

De HTC Smart is een zeer betaalbare smartphone van HTC, dat zich met deze telefoon richt op een breed publiek. Dat betekent dat de HTC Smart over een breed scala aan functionaliteiten beschikt, waaronder 3G internet en een 3 megapixel camera, maar desalniettemin voor een zeer vriendelijke prijs verkrijgbaar is.

VormgevingSmart

Zoals we van HTC gewend zijn ziet ook deze HTC Smart er weer strak en stijvol uit. Het grootste deel van de HTC Smart bestaat uit een 2.8 inch groot touchscreen, met een QVGA-resolutie van 320 x 240 pixels. Met dit heldere scherm is de telefoon ideaal te bedienen. Qua kleur bedient de HTC Smart, zonder te generaliseren, zowel het vrouwelijke als het mannelijke segment van de markt: het toestel verschijnt in fuchsia roze en smokey grey.

Internet

Een groot voordeel van de HTC Smart is dat deze beschikt over supersnel 3G-internet, via UMTS/HSDPA-verbindingen. Daarnaast introduceert HTC middels deze telefoon het nieuwe HTC Friendstream. Deze applicatie biedt goede ondersteuning aan sociale netwerken, zoals Facebook en Twitter, en zorgt er voor dat je altijd op de hoogte blijft van updates. Als iemand een nieuw berichtje plaatst, krijg jij dat meteen te horen!

Jouw telefoon

De HTC Smart is volledig naar eigen wens en smaak in te richten, dankzij de HTC Sense User Interface. Je kiest zelf welke applicaties je op het beginscherm plaatst, zodat je deze snel kan gebruiken. Daarnaast is er ook 'Scenes', dat het thuisscherm aanpast aan het type dag. Op een drukke doordeweekse dag kun je snel je email of agenda checken, terwijl in de avond of in het weekend je muziek, camera of fotoalbums met één touch te bereiken zijn. Je bepaalt het allemaal zelf!

Overige eigenschappen

De HTC Smart heeft de beschikking over een goede 3 megapixel camera, met optische zoom en LED-flitser, zodat je ook in het donker puike foto's kan maken. Verder zijn er ook een MP3-speler, FM-Radio en BlueTooth aan boord.

De HTC Smart is een telefoon waarbij sociaal contact hoog in het vaandel staat. Door het gebruiksvriendelijke systeem en de snelle internetverbinding sta je altijd in contact met je vrienden. Kort samengevat is de HTC Smart een zeer uitgebreide telefoon voor een erg aantrekkelijke prijs!

HTC Smart reviews

Onze bezoekers geven de HTC Smart een gemiddelde beoordeling van 6,3.
Bekijk HTC Smart reviews of schrijf zelf een review.

(november 2011)

Pluspunten:

mooi uiterlijk
neemt goede foto's

Minpunten:

klein schermpje
langzaam bij opstarten
al gauw geen energie meer
(april 2011)

Pluspunten:

Leuk uiterlijk
HTC Sync

Minpunten:

het OS
De prijs: kijk maar naar de LG optimus
Geen java ondersteuning
geen wifi
enz

Telefoons vergelijkbaar met de HTC Smart

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden