Vergelijk 3.073.561 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

HTC Sensation XL

Ontdek hier alles over de HTC Sensation XL: vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties
(4 reviews )
De HTC Sensation XL is niet langer te koop. Zie vergelijkbare telefoons.

Informatie over de HTC Sensation XL

De HTC Sensation XL is een krachtige Android-smartphone, die met de toevoeging van Beats Audio en een Beats-headset entertainment als speerpunt heeft. Voor de aankondiging stond dit toestel ook bekend als de HTC Bass en HTC Runnymede. Met een 4,7 inch groot scherm is het een van de grotere smarthpones van deze generatie, net als de HTC Titan. De gelijkenissen tussen beide toestellen zijn groot: grotendeels dezelfde hardware en een uitzonderlijk groot scherm. Alleen het besturingssysteem is anders: Android versus Windows Phone.

Belangrijkste kenmerken van de Sensation XL:

  • Qualcomm MSM8255 Chipset met een single-core 1.5 Ghz Scorpion processor en Adrena 205 GPU
  • Android 2.3 Gingerbread besturingssysteem
  • 4.7 inch groot S-LCD touchscreen met een resolutie van 480 x 800 pixels
  • 16GB interne opslagruimte: geen MicroSD slot dus de opslagruimte is niet uit te breiden
  • 8 Megapixels camera met Dual-LED flitser

HTC Sensation XL

Voor wie is de HTC Sensation XL?

HTC richt zich met het uitbrengen van de Sensation XL voornamelijk op iedereen die van entertainment houdt. Het grote scherm, het muzieksysteem Beats Audio en de videodienst HTC Watch onderstrepen dat.

Pluspunten van de HTC Sensation XL

Met de Sensation XL zegt HTC een ultieme multimedia-ervaring op je smartphone mee te zetten. Dankzij het ingebouwde Beats Audio-muzieksysyeem van Dr. Dre moet het geluid helderder en voller klinken. Daarnaast krijg je bij deze smartphone ook een urBeats-koptelefoon, die het geluid van muziek en films beter tot zijn recht doet komen. Ook door de aanwezigheid van een relatief groot scherm van 4,7 inch leent het toestel zich goed om films op te kijken.

Daar komt ook HTC Watch nog eens bij; een applicatie waarmee films en tv-programma's gestreamd kunnen worden. Hierbij kan de gebruiker uit de bibliotheek die HTC beschikbaar stelt kiezen wat gekeken wordt. Video's worden naar je toestel gestreamd, en niet gedownload, waardoor HTC voorkomt dat je niet onnodig data versplit wanneer je bijvoorbeeld halverwege besluit te stoppen met kijken. 

Minpunten van de Sensation XL

Bij de aankoop van de Sensation XL moet je je ervan bewust zijn dat het een groot toestel is. Het formaat is 13 bij 7 centimeter: hou daar rekening mee! Daarnaast is de batterij niet heel indrukwekkend: het entertainmentgebruik kost natuurlijk veel energie en het zou jammer zijn als je de telefoon heel vaak moet opladen. In standbytijd zal de Sensation XL hoe dan ook wel lang meegaan: zo'n 480 uur.

HTC Sensation XL reviews

Onze bezoekers geven de HTC Sensation XL een gemiddelde beoordeling van 6,3.
Bekijk HTC Sensation XL reviews of schrijf zelf een review.

(januari 2013)

Pluspunten:

Groot scherm

Minpunten:

Ik heb deze telefoon nu nog geen jaar en dit is er al mis:
De telefoon valt op willekeurige momenten zomaar uit, ook als je bijvoorbeeld net wil gaan bellen,foto maken, muziek opzetten. Kortom hij valt gewoon altijd uit

Hij loopt vaak vast en is erg gevoelig voor vuil, doordat de achterkant afneembaar is is het er makkelijk voor stof om zich bij de batterij op te hopen.

Ook heb ik hem al opgestuurd voor dit probleem, en het was wel een week opgelost, nu ik mijn telefoon nogmaals wil opsturen zeggen ze dat ik geen garantie meer heb op de oordoppen (beats by dre) omdat mijn volgens htc mijn telefoon ouder is als een jaar.

Kort om, ECHT een afrader!!!!
(maart 2012)

Pluspunten:

mooi groot toestel nette uitvoering gemakkelijke bediening

Minpunten:

moet wel even zoeken hoe alles werkt maar dat legt waarschijnlijk aan mijzelf

Telefoons vergelijkbaar met de HTC Sensation XL

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden