Vergelijk 1.754.841 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

HTC Sensation XE

Ontdek hier alles over de HTC Sensation XE: vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties
Deze telefoon is niet langer te koop. Er zijn nog wel HTC Sensation XE accessoires.

Informatie over de HTC Sensation XE

De HTC Sensation XE is een special edition van de originele HTC Sensation en onderscheid zich door de toevoeging van Beats by Dr. Dre. De speakers van dit audiomerk verhoogt de helderheid van het geluid en ook de bass komt voller naar buiten. Het toestel draait daarnaast op Android 2.3.4 Gingerbread en beschikt over een 1,5 Ghz processor.

Belangrijkste kenmerken

  • Hoge kwaliteit audio dankzij ingebouwde Beats-techniek en meegeleverde urBeats-hoofdtelefoon
  • Krachtige 1,5 GHz dual-core processor, accu die lang meegaat
  • Veel opslagruimte: standaard 16GB microSD meegeleverd

 

Voor wie is de HTC Sensation XE?

De HTC Sensation XE is een telefoon voor echte muziekfreaks. Door de integratie van Dr. Dre's Beats-technologie zal muziek die je afspeelt op deze telefoon altijd beter klinken dan op andere smartphones. Ook krijg je een exclusieve urBeats hoofdtelefoon voor een nog betere muziekervaring.

Pluspunten van de HTC Sensation XE

Volgens HTC is de Sensation XE op alle gebieden geoptimaliseerd voor muziek en andere audio. Heb je de meegeleverde urBeats-hoofdtelefoon in je Sensation XE zitten, dan wordt je audio op de hoogst mogelijke kwaliteit afgespeeld, zodat stemmen helderder klinken en de bas voller is. Niet alleen muziek, maar ook telefoongesprekken zullen dan dus kraakhelder klinken.

Daarnaast beschikt de XE over een 1,5 GHz dual-core processor, wat betekent dat applicaties razendsnel werken, en dat je zonder problemen meerdere programma's tegelijkertijd open kunt laten staan. Omdat deze smartphone daarnaast voorzien is van een verbeterde accu ten opzichte van zijn voorganger, de HTC Sensation, gaat de batterij van de XE een stuk langer mee in dagelijks gebruik.

Minpunten van de HTC Sensation XE

De Sensation XE beschikt over een flink aantal erg indrukwekkende specs, en de toespitsing op muziekfanaten. Daar tegenover staat echter wel dat de XE een stuk meer kost dan de 'gewone' HTC Sensation. Die originele versie beschikt over een iets mindere processor en mist het muzikale meesterschap van de XE, maar is wel een stuk goedkoper.

HTC Sensation XE reviews

Onze bezoekers geven de HTC Sensation XE een gemiddelde beoordeling van 6.
Bekijk HTC Sensation XE reviews of schrijf zelf een review.

(augustus 2012)

Pluspunten:

4.3 inch touchscreen
1.5 GHz. dual-core Processor
8.0 Megapixelcamera
urBeats in-ear headset
sd kaart

Minpunten:

Als je hem gewoon pakt druk je de volume knop al weer in.
De foto's vind ik niet zo helder als bij de samsung s2.
het scherm reageert niet als ik wil ontgrendelen dus ik mis telefoonoproepen die ik steeds moet terugbellen en het uitleggen.
wifi valt af en toe weg.

Telefoons vergelijkbaar met de HTC Sensation XE

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden