Vergelijk 2.388.012 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

HTC Rhyme

Ontdek hier alles over de HTC Rhyme: vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties
Deze telefoon is niet langer te koop. Er zijn nog wel HTC Rhyme accessoires.

Informatie over de HTC Rhyme

De HTC Rhyme is een stijlvolle Android-smartphone, gerichte op de modebewuste consument. Met andere woorden: de HTC Rhyme is vooral een smartphone voor dames, wat de bijgeleverde accessoires ook laten zien. Het toestel draait daarbij op Android 2.3.3 Gingerbread met HTC Sense 3.5 en beschikt over een 5 megapixel camera, 4 GB opslagruimte en een 3.7 inch touchscreen. De HTC Rhyme bevindt zich qua specificaties en prijs in het middensegment.

Belangrijkste eigenschappen

  • Ladyphone: smartphone gericht op vrouwen, met gratis set paarse accessoires
  • Loopt op Android 2.3 en HTC Sense 3.5
  • Voorzien van 5 megapixelcamera met LED-flits

HTC Rhyme

Voor wie is de HTC Rhyme?

De HTC Rhyme is door en door een ladyphone. Van de beschikbare roze versie tot de meegeleverde modieuze accessoires tot de speciaal voor vrouwen toegevoegde apps: de Rhyme is 'what women want', zo hoopt HTC.

Pluspunten van de HTC Rhyme

De Rhyme is een telefoon uit het middensegment, wat betekent dat je voor een redelijke prijs toegang krijgt tot  toch nog een flink aantal smartphonefuncties. Wil je verder kijken dan de ladyphone-benaming, dan heb je nog altijd te maken met een prima toestel dat loopt op Android 2.3 en HTC's eigen Sense 3.5. Omdat er in de Rhyme een 1 GHz processor zit zullen de duizenden apps die je (gratis of tegen betaling) binnen kunt halen via de Android Market soepel lopen.

Ook beschikt de Rhyme over een 5 megapixelcamera waarmee je zowel foto's als video's kunt maken. Die camera is voorzien van een LED-flits, zodat je ook in het donker nog kiekjes kunt schieten. Bij elke Rhyme worden daarnaast enkele modieuze paarse accessoires geleverd: een 'Charm-cable', met een kleine kubus eraan die dient als notificatielampje, een armband en een Bluetooth-headset.

Minpunten van de HTC Rhyme

Zoals gezegd is de HTC Rhyme een echte ladyphone. Mocht jij gewoon een goede smartphone willen zonder al die extra frutsels, dan kun je net zo goed aan de slag met andere toestellen van HTC uit het middensegment, zoals de HTC Gratia of de HTC Salsa. Zónder accessoires, maar met vergelijkbare specificaties.

HTC Rhyme reviews

Wat vind jij van deze telefoon? Plaats hier je HTC Rhyme review.

Telefoons vergelijkbaar met de HTC Rhyme

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden