Vergelijk 2.457.904 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

HTC One X reviews

HTC One X mobiele telefoon reviews en ervaringen van gebruikers.
(3 reviews )
De HTC One X is niet langer te koop. Zie vergelijkbare telefoons.
3 reviews geplaatst Review schrijven
(juni 2012)

Pluspunten:

De telefoon is in één woord fantastisch, zeer snel en het scherm is heel scherp. De foto's en video's die ik er mee maak zijn van verrassend goede kwaliteit. Het interface vind ik ook zeer handig. Je kan alles zelf veranderen in het interface, maar ik heb het bij de standaard interface gehouden omdat die al heel handig was en ik er nu aan gewend ben. Een ware verademing in combinatie met de snelheid van de telefoon. Apps tegelijk draaien is ook geen punt. De app voor in de auto is zeer bruikbaar en het toestel is in een hand omdraai geïnstalleerd. Ook reageert het scherm precies op wat je wil bij deze app.

Minpunten:

Nadeel is dat het geheugen niet uitbreidbaar is. Omdat ik er veel muziek op heb staan en veel foto's en video's maak, moet ik selecteren in muziek.
Ander punt is natuurlijk de batterij. Vraag is alleen of dit als echt nadeel gezien kan worden, aangezien alle smartphones daar last van hebben. Ik had ook niet anders verwacht met zo'n groot helder scherm.
(mei 2012)

Pluspunten:

Het scherm is echt heel goed. De snelheid van alles wat je maar wil is heel hoog. Apps downloaden duurt bijvoorbeeld ongeveer 3 seconden. Ik hoor vaak dat mensen het toestel te groot vinden maar ik vind dat zeker niet. Hij past prima in m'n broekzak en is zeker niet te zwaar. Zeker vergeleken met de Galaxy Note. Internetten werkt heel erg goed, inzoomen is alleen nodig bij niet-mobiele sites. De nieuwe Android Ice cream sandwhich is zeer gebruiksvriendelijk en ziet er een stuk frisser uit dan de oudere versies. De camera werkt bijvoorbeeld erg goed en het bewerken van foto's is zeer eenvoudig. Beste en snelste toestel die ik in mijn bezit heb gehad, zeker het geld waard!

Minpunten:

Eerste minpunt is de batterij. Langer dan een dag zal het toestel het niet vol houden en als ie dat wel doet, dan is ie de dag er na heel snel leeg.
Na een uur intensief gebruik wil de achterkant nog wel eens warm worden. 5 minuutjes afkoelen is daarna voldoende maar toch vind het raar dat dit kan.
(april 2012)

Pluspunten:

- Erg snel
- Mooi design (maar meningen verschillen)
- Groot scherm (het is wel even wennen)
- Opvallend mooi scherm
- Goed geluid
- Mooie camera

Minpunten:

- Batterij gaat niet enorm lang mee, maar ik gebruik hem wel veel
- Het is wel een duur toestel

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden