Vergelijk 2.876.600 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

HTC One S reviews

HTC One S mobiele telefoon reviews en ervaringen van gebruikers.
(3 reviews )
De HTC One S is niet langer te koop. Zie vergelijkbare telefoons.
3 reviews geplaatst Review schrijven
(mei 2012)

Pluspunten:

Ik heb de telefoon nu een paar dagen in bezig en ben er erg tevreden over. Wat meteen opvalt is het mooie heldere kleurrijke scherm en het feit dat hij echt flinterdun is en erg weinig weegt. Ondanks zijn lage gewicht voelt hij erg solide en degelijk aan. Het materiaal waarmee de achterkant is afgewerkt straalt kwaliteit uit en voelt luxe aan.

De interface werkt behoorlijk soepel met Android 4.0. Wat ook mooi is van Android is dat alle instellingen en apps van mijn vorige android telefoon gesynchroniseerd werden!

Het geluid dat uit de headset komt is ook opvallend beter dan dat van mijn vorige toestel (de HTC chacha). Het geluid is minder schel (dus meer bas). Of dit komt door de toevoeging van Beats audio weet ik niet, het zou kunnen.

Typen is nog even wennen, aangezien ik een fysiek QWERTY toetsenbord gewend ben. Omdat het scherm groot is gaat het prima, de toetsen zijn groot genoeg om niet constant fouten te maken.

Al met al een zeer mooie telefoon met een luxe uitstraling en een soepel werkende interface. Ik zou hem iedereen die op zoek is naar een wat grotere (maar niet té grote) smartphone willen aanraden.

Minpunten:

Zoals met iedere smartphone tegenwoordig is de batterij gewoon na een dag van redelijk wat gebruik bijna leeg.

Verder heb ik nog geen noemenswaardige minpunten gevonden. Android 4.0 verbeterd t.o.v. de vorige versies echt een boel aan de gebruiksvriendelijkheid dus al mijn ervaringen zijn verder niet anders dan positief.
(mei 2012)

Pluspunten:

-Het uiterlijk is heel slank en compact. Vergeleken met andere modellen kan deze alles maar is het formaat een stuk beter. Met typen heb ik geen last van dit 'kleine' scherm en ook op internet is alle informatie heel duidelijk te lezen.
-Vind ook de kwaliteit van het scherm en de foto's erg goed. Tot in elk detail komen de kleuren er goed uit.
-Synchroniseert ook goed met Outlook, vanwege m'n werk gebruik ik deze e-mail en op dit toestel is dit geen enkel probleem. Dat is wel eens anders als ik m'n collega's hoor.
-Het feit dat je alle schermen helemaal zelf in kan delen verlaagt het aantal handelingen en dus komt dit de snelheid ten goede.

Minpunten:

-Omhulsel van de sim kaart is een beetje dun. Daar moet je heel voorzichtig mee zijn.
-Batterij! Ik moet de oplader altijd meenemen want soms is ie binnen een dag leeg, zeker als ik veel bel. Dit is eigenlijk het enige grote minpunt.
(mei 2012)

Pluspunten:

Een simpel schoon design, niet zoals andere recente Htc's die te groot en te dik zijn. Het formaat is ook perfect - de one x is gewoon te groot voor in je broekzak.
Ook is de browser echt heel snel, veel sneller dan mijn oude Legend in ieder geval.

Vergeleken met een iPhone, veel voor weinig geld. Een iPhone kost je vaak heel veel per maand terwijl deze in combinatie met een goedkoop internetabonnement alles doet wat ik nodig heb.

Minpunten:

Batterijduur niet geweldig - je moet em elke dag opladen. Al denk ik dat dit bij elke smartphone zo is.
Als je een sms wil sturen moet je helemaal via menu, niet ik dat ik vaak doe maar als je een keer een sms stuur, is dit omslachtig.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden