Vergelijk 2.018.928 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

HTC One A9s

Ontdek hier alles over de HTC One A9s: vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties

Informatie over de HTC One A9s

De HTC One A9s is een mooi toestel dat ook nog eens inhoud heeft. Het 5 inch scherm met een HD-resolutie is het eerste waar men meestal naar kijkt, in de HTC zit het dan ook mooi in de metalen behuizing. De 1 GHz octa-core processor zorgt ervoor dat het toestel de dingen doet die je wil. Deze telefoon beschikt met 3GB over meer dan voldoende werkgeheugen om vloeiend te multitasken. De 13 megapixel camera van het toestel is van voldoende kwaliteit om goede plaatjes te schieten.

De One A9s is erg geschikt voor mensen die een alleskunner zoeken die niet ontzettend duur is. Het toestel valt op door zijn uiterlijk en de prima processor. Het toestel draait alle populaire apps met gemak en zelfs de favoriete spelletjes pakt de HTC met beide handen aan. Met toegang tot Google's Play Store heb je met deze telefoon ook toegang tot alle apps die je hartje maar begeert. De One A9S is de opvolger van de HTC One A9.

Belangrijkste specificaties van de HTC One A9s

  • 5 inch scherm met een HD-resolutie van 720 bij 1280 pixels
  • 13-megapixelcamera achterop, voorop een 5-megapixelcamera
  • Draait op Android 6.0 Marshmallow
  • 1 GHz octa-core processor, bijgestaan door 3GB werkgeheugen
  • 32GB opslagruimte ingebouwd, uitbreidbaar met microSD-geheugenkaart

Pluspunten van de HTC One A9s

De HTC One A9s is een erg compleet toestel, voorzien van een goede camera, degelijke hardware en voldoende opslagruimte. Voor dit alles betaal je bij deze HTC niet de hoofdprijs. Voor een prijs die zich aan het hogere einde van het middensegment begeeft heb je een toestel dat normaal meer zou kosten. Naast de interne pluspunten ziet het toestel er ook nog eens erg mooi gestroomlijnd uit.

De One A9s is bovenal een erg mooi toestel. Met de metalen behuizing voorzien van antennelijnen op de achterzijde en de brede doch subtiele fysieke homeknop op de voorzijde lijkt het toestel wel wat op de iPhone van Apple, en toch geeft HTC een eigen draai aan dit ontwerp. Het toestel heeft mooie afgeronde randen en het scherm lijkt in een ideale verhouding tot de rest van het toestel te zijn gekozen.

Minpunten van de HTC One A9s

Qua power stelt de HTC One A9s een beetje teleur. Zowel de capaciteit van de accu als de kracht van de processor zijn ietsje kleiner dan gewenst. Met een capaciteit van 2300 mAh is de accu van de HTC waarschijnlijk wel in staat om het toestel de hele dag van stroom te voorzien, maar je zult het wel merken als je het toestel een dag wat intensiever gebruikt dan op andere dagen. Je zult dan op tijd een stopcontact moeten opzoeken. De processor heeft dan wel acht kernen, deze zijn niet zo snel als zou kunnen. Maar hierdoor is wel de prijs beperkt gebleven.

HTC One A9s reviews

Wat vind jij van deze telefoon? Plaats hier je HTC One A9s review.

Telefoons vergelijkbaar met de HTC One A9s

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden