Vergelijk 2.388.012 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

HTC Incredible S

Ontdek hier alles over de HTC Incredible S: vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties
Deze telefoon is niet langer te koop. Er zijn nog wel HTC Incredible S accessoires.

Informatie over de HTC Incredible S

De HTC Incredible S is de Europese variant van de HTC Droid Incredible, die vorig jaar enkel in Amerika verscheen. Daarom draait het toestel in eerste instantie nog op Android 2.2 Froyo, maar een upgrade naar 2.3 Gingerbread is al beschikbaar. De belangrijkste eigenschappen van de Incredible S zijn het 4 inch touchscreen, de 8 megapixel camera en de 1 GHz processor.

Uiterlijk

De voorkant van de HTC Incredible S ziet er zeer strak uit. Een mooi 4 inch groot WVGA Super LCD scherm, net zoals de HTC Desire HD, met daaronder vier toetsen (voor home, apps, terug en zoeken). Het zijn overigens geen echte knoppen, maar zogeheten ledjes, die meedraaien met het toestel.

HTC Incredible S

De achterkant van het toestel is wat controversiëler, want niet plat. Het centrale deel ligt namelijk hoger dan de rest, zoals je op bovenstaande foto kunt zien.

Camera: 8 megapixels + HD videorecording

Een dik pluspunt van de HTC Incredible S is de puike camera. Met 8 megapixels en autofocus moet scherpe foto's maken geen probeem. Uniek is de aanwezigheid van dual LED flash, dus twee flitsers. De video's worden gemaakt in HD-kwaliteit (720p).

Android

In eerste instantie is het besturingssysteem van de HTC Incredible S dus Android 2.2 Froyo. Niet de nieuwste versie dus, maar meteen na aankoop kun je je toestel updaten naar 2.3 Gingerbread. Om te gebruiksvriendelijkheid van het toestel verder te verhogen, heeft HTC de eigen user interface HTC Sense toegepast. Zodoende zijn er een aantal HTC-applicaties standaard geïntegreerd, wat natuurlijk ook geldt voor Google Maps, YouTube, Facebook en Twitter. In de Android Market kun je zelf nog kiezen uit meer dan 100.000 apps.

De HTC Incredible is door zijn grote scherm en goede camera een zeer interessante smartphone, die na de upgrade naar Android 2.3 Gingerbread helemaal met de grote jongens mee kan doen.

HTC Incredible S reviews

Onze bezoekers geven de HTC Incredible S een gemiddelde beoordeling van 8.
Bekijk HTC Incredible S reviews of schrijf zelf een review.

(mei 2011)

Pluspunten:

De camara - hoge resolutie
en filmen in HD kwaliteit.
Ook de proccesor snelheid.
De vormgeving en gebruiksvriendelijkheid.

Minpunten:

Nog niet tegengekomen.
Ik heb hem nog maar enkele dagen.

Telefoons vergelijkbaar met de HTC Incredible S

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden