Vergelijk 3.166.861 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

HTC HD2

Ontdek hier alles over de HTC HD2 (HD II): vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties
(3 reviews )
Deze telefoon is niet langer te koop. Er zijn nog wel HTC HD2 accessoires.

Informatie over de HTC HD2

De HTC HD2 is een uiterst krachtig mobieltje en volgens HTC zelf de krachtigste Windows Mobile smartphone van dit moment. Het toestel draait op het nieuwe Windows Mobile 6.5 Professional en wordt bestuurd via het reuzachtige 4.3 inch touchscreen. Dit scherm is capacitive en dus vergelijkbaar met dat van de iPhone. Verder zijn alle hoogwaardige functies aanwezig op de HD2, waaronder GPS, 3G-internet en WiFi. De camera op het toestel is een 5 megapixel camera met flitser, zodat ook in het donker prima foto's gemaakt kunnen worden.

Het uiterlijkHTC HD2

De HTC HD2 is alles wat een modern mobieltje moet zijn. Hij is chique, relatief compact en straalt enorm veel stijl uit. Het grote 4.3 inch touchscreen springt er direct uit en omvat nagenoeg de hele voorkant van het toestel. Onder dit scherm bevinden zich vijf knoppen: een opneemknop, een 'home' knop, een menu knop, een 'back' knop en een afsluit/ophangknop. De achterkant van de HD2 is vrij steriel gelaten met slechts een camera, flitser en het HTC logo.

Zoals gezegd wordt de HTC HD2 volledig bestuurd via het 4.3 inch aanraakscherm. Hierbij gebruik je je vingers en kun je gemakkelijk in- en uitzoomen, snel berichtjes typen en natuurlijk op unieke wijze van video's genieten.

Windows Mobile 6.5 en HTC Sense

De HTC HD2 draait op Windows Mobile 6.5 en beschikt over een krachtige 1GHz processor. Deze combinatie zorgt voor een unieke en zorgeloze ervaring. Bovendien heeft HTC het besturingssysteem met een eigen laagje voorzien, genaamd HTC Sense. Hierdoor kun je snel icoontjes van je favoriete programma's op je bureaublad zetten.

Met de HTC HD2 sta je altijd in verbinding met je mail, berichten, Windows Live Messenger en social network pagina's. Updates van je Facebook- of Twitter account worden direct weergegeven en chatten via Windows Live Messenger is net zo eenvoudig als thuis achter de PC!

Verbindingen

Alle hoogwaardige verbindingen zijn aanwezig op de HTC HD2. Surfen, e-mailen en chatten geschiedt via 3G-internet of WiFi, zodat je altijd een optimale snelheid hebt.

Verder is beschikt de HD2 over een GPS-ontvanger en digitaal kompas. Neem hierbij de optionale car kit en je hebt een volledig navigatiesysteem in huis! Met dit toestel verdwaal je dus nooit meer.

Ontspanning

Ook voor ontspanning biedt de HTC HD2 meer dan genoeg. Je kunt in alle rust een filmpje kijken op het grote 4.3 inch scherm, of genieten van je eigen muziek met Windows Media Player. Mocht je genoeg hebben van je eigen muziek, dan kun je gebruik maken van de FM radio met RDS.

Verder is er ook een camera aanwezig met 5 megapixels. Deze maakt uitstekende foto's en kan ook prima in het donker gebruikt worden dankzij de aanwezige flitser.

En verder....

Het geheugen van de HTC HD2 kan uitgebreid worden middels een microSD kaartje. De spreektijd van het toestel bedraagt 380 minuten, de standbytijd 490 uur.

Ben jij op zoek naar een zeer compleet en krachtig mobieltje, waarbij haperingen verleden tijd zijn? Dan is de HTC HD2 echt iets voor jou.

HTC HD2 reviews

Onze bezoekers geven de HTC HD2 een gemiddelde beoordeling van 8,3.
Bekijk HTC HD2 reviews of schrijf zelf een review.

(augustus 2010)

Pluspunten:

tot op heden erg tevreden over het toestel, ziet er goed uit, is echt een veelzijdig toestel en van alle gemakken voorzien, maakt zeer duidelijke foto's

Minpunten:

geluid tijdens het bellen op de speaker is minder van kwaliteit, en vraag me af waar de 490 uur standby tijd vandaan komt, want moet zeker om de 2,5 dag het toestel opladen, en dan gebruik ik hem echt niet intensief voor bijvoorbeeld internet,
(januari 2010)

Pluspunten:

een vriend van mij heeft deze telefoon en ik vind hem VEEL beter dan zelfs de IPHONE..
de "weer" tab is geweldig met die animatie..
Internet is PERFECT.. het is snel en makkelijk te gebruiken..
het scherm is GIGANTISCH waardoor E-mailen en sms'en weer heel goed is maar
nu de minpunten..

Minpunten:

hij is erg duur waardoor ik hem zelf niet kan kopen :(

Telefoons vergelijkbaar met de HTC HD2

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden