Vergelijk 2.379.762 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

HTC Desire V

Ontdek hier alles over de HTC Desire V: vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties
(2 reviews )
De HTC Desire V komt niet naar Nederland. Zie vergelijkbare telefoons.

Informatie over de HTC Desire V

De HTC Desire V is een dual-sim toestel. Met dit toestel kun je dus twee simkaarten tegelijk gebruiken. Dat is handig als je een werk- en privételefoon wilt hebben, maar liever niet steeds twee toestellen met je mee wilt tillen. Verder heeft het toestel een 5-megapixelcamera, loopt het op Android 4.0 en gebruikt het Beats Audio als geluidssysteem.

Belangrijkste specificaties:

  • Dual-sim: gebruik twee simkaarten op één toestel
  • Android 4.0: het nieuwste besturingssysteem van Android, toegang tot duizenden app's
  • 5-megapixelcamera voor scherpe foto's en video's
  • Beats Audio: voor een goede geluidskwaliteit

HTC Desire V

Voor wie is de HTC Desire V?

De Desire V is een toestel voor mensen die twee simkaarten nodig hebben, maar niet twee toestellen willen bezitten. Dankzij de dual-sim functie is dat mogelijk. Zo kun je een werk- en privételefoon gemakkelijk combineren. Verder heeft de Desire V een aantal moderne specificaties. Het toestel loopt op Android 4.0 ICS, heeft een 5-megapixelcamera en vanwege het geïntegreerde Beats Audio-systeem is de geluidskwaliteit erg goed.

Pluspunten van de HTC Desire V

Zoals gezegd, de dual-sim functie is een groot pluspunt aan dit toestel. Het is ook de voornaamste reden waarom je dit toestel zou willen kopen. Dit is een dual-sim telefoon met daarnaast eigenschappen van een 'gewone' smartphone, en daarom lever je niet in qua kwaliteit omdat je een dual-sim toestel koopt. Omdat het toestel een 4-inch scherm heeft, 4GB aan intern geheugen en een uitbreidbaar geheugen van 32GB, heeft het de eigenschappen van een nieuwe smartphone, maar dan met dual-sim functie!

Minpunten van de HTC Desire V

Helaas loopt het toestel nog wel op een single-core processor, waardoor Android 4.0 misschien niet altijd helemaal soepel werkt. Daarnaast moet je wel nog een hoop geld neertellen voor dit toestel, wat voor sommigen wel een groot minpunt is. Maar niet getreurd, het toestel zal hoogstwaarschijnlijk bij een aantal abonnementen helemaal gratis zijn.

Telefoons vergelijkbaar met de HTC Desire V

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden