Vergelijk 2.030.671 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

HTC Desire 650

Ontdek hier alles over de HTC Desire 650: vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties

Informatie over de HTC Desire 650

De HTC Desire 650 is een middenklasse toestel met een schappelijke prijs. De smartphone draait op Android 6.0 Marshmallow en heeft een 13 megapixel camera aan boord. Het hart van het toestel wordt gevormd door een Snapdragon 400-processor en 2 GB aan werkgeheugen. Daarmee zijn de specificaties niet high-end, maar genoeg om de telefoon vlot te laten draaien. Verder is er 16 GB aan opslagruimte aan boord.

De meeste budgettelefoons zijn tamelijk generiek wat betreft design, maar de HTC zeker niet. Aan de achterkant zit vanaf halverwege tot onderaan een ribbelpatroon. Dat is naast een leuk stijlelement ook handig om je telefoon stevig vast te houden. HTC noemt het '50% egaal. 50% geribbeld. 100% plezier.' Plezierig is in ieder geval dat de Desire 650 is uitgerust met Android 6.0 Marshmallow en HTC's eigen Sense-skin. De Desire 650 is de opvolger van de HTC Desire 628.

Belangrijkste HTC Desire 650 specificaties

  • 5 inch LCD TFT-scherm met 720 bij 1280 pixels
  • 13 megapixel camera met led-flitser, 5 megapixel selfiecamera
  • Loopt op Android 6.0 Marshmallow met HTC Sense
  • Qualcomm Snapdragon 400-processor met 2 GB werkgeheugen
  • 16 GB opslagruimte, uitbreidbaar met microSD

Pluspunten van de HTC Desire 650

Het grootste pluspunt van de Desire 650 is natuurlijk de prijs. Een betaalbare smartphone zoals de Desire 650 die alles kan, maar geen klein vermogen kost. Daar zijn consumenten in geïnteresseerd. Dat de Desire niet is voorzien van een Full HD-scherm of de laatste processor zal men niks interesseren, het moet gewoon vlot werken. Dat doet de Desire 650 dan ook, en dat HTC dit voor die prijs neerzet mag gerust als pluspunt worden gezien.

Het is fijn dat de Desire 650 is voorzien van 16 GB aan opslagruimte. Sommige fabrikanten willen een toestel nog wel eens uitrusten met 8 GB opslagruimte, maar dat is voor de gemiddelde gebruiker toch echt te weinig. Veeleisende gebruikers kunnen ook nog een microSD-kaartje plaatsen waarmee ze hun opslag met nog eens maximaal 256 GB kunnen uitbreiden. Aan opslagruimte dus geen gebrek.

Minpunten van de HTC Desire 650

De HTC Desire 650 is als toestel aardig in balans. Er valt weinig in negatieve zin op aan het toestel. Als we dan toch iets moeten aanstippen, is het dat de chipset inmiddels wel wat ouder is. Het had beter gestaan als HTC had gekozen voor een chipset die iets meer bij de tijd was. Deze chipset wordt ook gebruikt in smartwatches, apparaten die toch een stuk minder kracht nodig hebben.

HTC Desire 650 reviews

Wat vind jij van deze telefoon? Plaats hier je HTC Desire 650 review.

Telefoons vergelijkbaar met de HTC Desire 650

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden