Vergelijk 2.564.427 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

HTC Desire 610

Ontdek hier alles over de HTC Desire 610: vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties
De HTC Desire 610 is niet langer te koop. Zie vergelijkbare telefoons.

Informatie over de HTC Desire 610

De HTC Desire 610 is het kleine, goedkopere broertje van de HTC Desire 816 en is voorzien van een 4.7 inch qHD-scherm en 8 megapixel camera. De processor is een 1.2 GHz quad-core processor van Qualcomm, die werkt met 1 GB aan werkgeheugen en 8 GB aan intern geheugen. De HTC heeft ondersteuning voor microSD, dus dat kan je ook nog eens uitbreiden met een extra 64GB.

Belangrijkste HTC Desire 610 specificaties

  • 1.2 GHz quad-core Snapdragon 400 processor
  • 1 GB werkgeheugen, 8 GB intern geheugen, uit te breiden met microSD
  • 4.7 inch qHD-scherm (resolutie van 960 bij 540 pixels)
  • 8 megapixel camera, met 1.3 megapixel frontcamera
  • 2040 mAh batterij
  • Voorzien van HTC's BoomSound, twee front-facing speakers

HTC Desire 610

Voor wie is de HTC Desire 610?

De HTC Desire 610 is een prima toestel uit de middenklasse dat zich vooral van de grote grijze massa moet onderscheiden door de frisse behuizing. Die is niet alleen leverbaar in allerlei leuke kleurtjes maar ook nog eens lekker strak vormgegeven. Op het gebied van de specificaties is het trouwens ook geen straf, deze Desire 610, want op dat gebied is dit toestel ook prima uitgerust. Voor de muziekfanaten is er ook goed nieuws, want de Desire 610 is waarschijnlijk de goedkoopste telefoon die is voorzien van HTC's BoomSound. Dat betekent dat er aan de voorkant twee boxen aan weerszijden van het scherm te vinden zijn, voor extra akoestisch plezier.

Pluspunten van de HTC Desire 610

Het grootste pluspunt van de Desire 610 is de software. Op hardware kan een fabrikant bezuinigen, maar de software voor de Desire 610 is rechtstreeks afkomstig van de HTC One. Dat betekent dus dat je de beschikking hebt over HTC's BlinkFeed, waarmee je doodeenvoudig een overzicht hebt van alle (sociale) media zonder alle afzonderlijke apps te openen. Heel handig! Ook het eerder vermelde BoomSound heeft zijn weg naar de Desire 610 gevonden.

Een ander pluspunt is het uiterlijk van de Desire 610. HTC heeft duidelijk niet bezuinigd op het vormgeven en maken van de Desire 610 want het toestel ziet er fris en stevig uit. Vooral de jongere medemens zal de diverse kleuren weten te waarderen. Door de afgeronde hoeken ligt het toestel ook nog eens lekker in de hand.

Minpunten van de HTC Desire 610

Het enige minpunt is eigenlijk ook een plusput. De specificaties van de Desire 610 zijn namelijk niet echt denderend. Dat heeft als gevolg dat niet alles zo snel zal lopen als bij een model dat uitgerust is met betere specificaties, maar ook dat de Desire 610 een stuk goedkoper is dan die concurrentie. Het is de eeuwige strijd tussen prijs en kwaliteit.

HTC Desire 610 reviews

Wat vind jij van deze telefoon? Plaats hier je HTC Desire 610 review.

Telefoons vergelijkbaar met de HTC Desire 610

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden