Vergelijk 2.541.962 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

HTC Desire 500

Ontdek hier alles over de HTC Desire 500: vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties
(5 reviews )
De HTC Desire 500 is niet langer te koop. Zie vergelijkbare telefoons.

Informatie over de HTC Desire 500

De HTC Desire 500 is een middenklasser en heeft een 4,3 inch WVGA scherm. Het toestel draait op Android 4.1 Jelly Bean en is heeft daarmee toegang tot een enorme hoeveelheid apps. De HTC Desire is ideaal voor mensen met een klein budget die toch een goede smartphone willen. Het toestel heeft namelijk veel functies die ook op de HTC One zitten.

Belangrijkste kenmerken van de HTC Desire 500:

  • 4,3 inch scherm met een resolutie van 480x800 pixels
  • Krachtige 1,2 GHz quad-core processor en 2 GB RAM
  • 4 GB opslaggeheugen, uit te breiden tot 64 GB met microSD
  • 8 megapixelcamera achterop; videobellen met de frontcamera
  • Android 4.1 en HTC Sense met BlinkFeed en Video Highlights

Voor wie is de HTC Desire 500?

De HTC Desire 500 is ideaal voor mensen die geen honderden euro's aan een nieuwe smartphone willen besteden. Met dit toestel krijg je namelijk veel terug voor een relatief lage prijs. Zo heeft de Desire 500 een redelijk groot scherm van 4,3 inch en is-ie lekker snel dankzij zijn quad-core processor.

Ook is hij uitgerust met vele apps en features als BlinkFeed en Video Highligts. Met BlinkFeed zie je alle updates van social media in één app en Video Highlights is een camera-app die alle foto's en video's verzamelt en hier een clip van 30 seconden van maakt. Deze functies vind je ook op de HTC One.

HTC Desire 500

 

Pluspunten van de HTC Desire 500

Voor een smartphone met een laag prijskaartje is de Desire 500 uitgerust met een set prima specificaties. Zo beschikt het toestel over een snelle quad-core processor van 1,2 GHz. Deze kernen zorgen er in combinatie met het werkgeheugen van 1 GB voor dat je toestel lekker snel loopt. Apps worden snel opgestart, webpagina's zijn zo geladen en ook het navigeren door menu's gaat lekker vlot. Dit zorgt ervoor dat je je HTC Desire 500 urenlang achter elkaar met plezier gebruikt.

Een ander pluspunt is het besturingssysteem. Android 4.1 (Jelly Bean) zorgt ervoor dat je smartphone meteen is uitgerust met de belangrijkste apps en features. Hierbij valt te denken aan de bekende e-maildienst Gmail, de kaartenapplicatie Google Maps en de app-store Google Play. In die laatste download je vele apps en games gratis en zet je ze direct op je toestel.

Minpunten van de HTC Desire 500

De opslagruimte van 4GB is een beetje aan de krappe kant. Deze hadden we graag wat groter gezien. Als je graag apps downloadt en veel media op je toestel zet, zit je intern geheugen al snel vol. Tip: Schaf een aparte microSD-kaart aan (maximaal 64 GB) en zet je mediabestanden hierop. Daarmee ontlast je je interne geheugen. 

HTC Desire 500 reviews

Onze bezoekers geven de HTC Desire 500 een gemiddelde beoordeling van 6,8.
Bekijk HTC Desire 500 reviews of schrijf zelf een review.

(oktober 2014)

Pluspunten:

Werkt goed, goede camera en goede batterij. Geen problemen mee gehad tot nu toe.

Minpunten:

Klein geheugen
(augustus 2014)

Pluspunten:

De telefoon werkt prima. Prijs/kwaliteit verhouding is goed.

Minpunten:

Scherm is erg kwetsbaar, na een keer vallen zonder hoesje is t scherm stuk. Klein geheugen.

Telefoons vergelijkbaar met de HTC Desire 500

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden