Vergelijk 3.382.381 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

HTC Desire 10 Lifestyle

Ontdek hier alles over de HTC Desire 10 Lifestyle: vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties

Informatie over de HTC Desire 10 Lifestyle

De HTC Desire 10 Lifestyle is een toestel dat vooral opvalt door zijn design. HTC noemt het ontwerp van het toestel geïnspireerd door Art Deco. Dat mag zo zijn, lelijk is de Desire 10 Lifestyle in ieder geval niet. Onder de behuizing van aluminium, plastic en glas, zit niet de meest indrukwekkende hardware. Dat heeft natuurlijk ook weer zijn gevolg voor de prijs, want de Desire-serie is de budgetserie van HTC. Het toestel heeft een camera van 13 megapixel achterop, en voorop een 5 megapixel camera.

De HTC Desire 10 Lifestyle is de opvolger van de HTC 10 Lifestyle, die inmiddels niet meer te koop is. Er is ook nog een duurdere Desire 10, de Desire 10 Pro, maar die komt voorlopig niet naar Nederland. Met de Desire 10 Lifestyle krijg je vooral een smartphone die focust op het bieden van een goede verhouding tussen prijs en kwaliteit. Je krijgt dus niet de meest recente hardware, maar de software is wel grotendeels gelijk aan dat van de HTC 10, het topmodel.

Belangrijkste HTC Desire 10 Lifestyle specificaties

  • 5,5 inch Super LCD-scherm met 720p HD-resolutie
  • 13 megapixel camera aan boord, 5 megapixel selfiecamera
  • Draait op Android 6.0 Marshmallow met laatste versie van HTC Sense
  • Qualcomm Snapdragon 400, 3 GB werkgeheugen
  • 32 GB opslagruimte, uitbreidbaar met microSD

Pluspunten van de HTC Desire 10 Lifestyle

Het grootste pluspunt van de Desire 10 Lifestyle is natuurlijk het design. Dat heeft HTC over het algemeen natuurlijk sowieso mee, maar bij de Desire 10 Lifestyle heeft HTC duidelijk extra zijn best gedaan. Op die manier hoopt HTC een toestel te koop aan te bieden dat past bij je 'unieke' levensstijl, vandaar ook de naam Lifestyle. Het toestel is te kijrgen in de kleur Black Gold, en kenmerkt zich behalve een strak design ook doordat het prettig in de hand ligt.

Zoals altijd is de audio bij HTC op orde. Het toestel is voorzien van BoomSound, de techniek die we vaker terugvinden in HTC-toestellen. Dat betekent in dit specifieke geval dat de audio in 24bit-formaat wordt aangeboden, zowel via de stereo-speakers als via de koptelefoonuitgang. Op het gebied van geluid zit het dus helemaal goed bij de Desire 10 Lifestyle.

Minpunten van de HTC Desire 10 Lifestyle

Het is een beetje teleurstellend dat HTC het toestel uitrust met een Snapdragon 400-chipset. Die is inmiddels al behoorlijk verouderd en biedt niet de bang for buck die je bij andere fabrikanten wel ziet. Gelukkig is er wel 3 GB werkgeheugen en 32 GB aan opslagruimte, maar we hadden liever gezien dat men had gekozen voor een iets krachtiger processor in dit toestel.

HTC Desire 10 Lifestyle reviews

Wat vind jij van deze telefoon? Plaats hier je HTC Desire 10 Lifestyle review.

Telefoons vergelijkbaar met de HTC Desire 10 Lifestyle

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden