Vergelijk 3.073.561 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

HTC Butterfly

Ontdek hier alles over de HTC Butterfly: vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties
De HTC Butterfly is niet langer te koop. Zie vergelijkbare telefoons.

Informatie over de HTC Butterfly

De HTC Butterfly is een Android-phablet met een groot scherm en een aantrekkelijk design. Het scherm van de Butterfly heeft een Full HD-resolutie van 1080x1920 pixels, waardoor de beelden ontzettend scherp zullen zijn. Deze smartphone heeft een 5-inch scherm, 1,5 GHz quadcore-processor en een 8-megapixelcamera. De supersmartphone draait op Android 4.1 (Jelly Bean) met de HTC Sense 4+ interface.

Belangrijkste HTC Butterfly specificaties

  • 5-inch Super LCD 3 display met Corning Gorilla Glass 2
  • Full HD-resolutie van 1080 bij 1920 pixels
  • 1,5 GHz quadcore-processor (Qualcomm S4) met 2 GB RAM aan werkgeheugen
  • 16 GB interne opslagruimte met de mogelijkheid om deze uit te breiden via Micro-SD
  • 8-megapixelcamera met BSI-sensor achterop; 2,1-megapixelcamera voorp voor HD-videobellen
  • Draait op Android 4.1 (Jelly Bean): meer dan een miljoen apps beschikbaar via Google Play!

Voor wie is de HTC Butterfly?

De HTC Butterfly is het nieuwe vlaggenschip van de fabrikant en de eerste HTC-smartphone met een scherm van maar liefst 5 inch. De telefoon valt hiermee officieel in de categorie Phablet: een tussenvorm van telefoon en tablet. De HTC Butterfly is dan ook uitermate geschikt voor mensen die veel met hun smartphone doen. Internetten, WhatsAppen, social media bijwerken; maar ook tekstverwerken en video's bekijken. De HTC is een supersnelle alleskunner!

HTC Butterfly

Pluspunten van de HTC Butterfly

Een van de grootste pluspunten, letterlijk en figuurlijk, is het scherm. Omdat het 5 inch meet is de Butterfly in een klap een van de grootste smartphones op de markt. Door het grote scherm heb je veel overzicht bij zaken als email, nieuws, lange WhatsApp-conversaties en ga zo maar door. De Full HD-resolutie helpt daar ook aan mee. Met 1920 bij 1080 pixels op dit formaat is het niet meer mogelijk de onderlinge pixels te onderscheiden. Alles is dus altijd scherp.

Als je van het scherm nog niet vlinders in je buik kreeg, dan krijg je dat sowieso wel van wat daaronder zit. De combinatie van de krachtige processor, een quad-core op 1.5 GHz, en 2 GB aan RAM-geheugen is genoeg om de Butterfly een van de vlotste smartphones te maken.In de praktijk betekent het dat je nooit haperende menu's zal hebben, en ook geen traag lopende apps of een vermindering in snelheid als er een boel apps open staan.

Minpunten van de HTC Butterfly

Het formaat van de HTC Butterfly is niet alleen een sterk punt, voor sommige gebruikers is het ook een struikelblok. Niet iedereen vindt zo'n groot toestel namelijk handig in de omgang. Bediening met 1 hand is lastiger, net als het opbergen van een groot toestel in je broekzak. Er zijn echter ook genoeg mensen die dit formaat geen enkel probleem vinden, zo blijkt uit de verkoopaantallen van andere phablets.

HTC Butterfly reviews

Wat vind jij van deze telefoon? Plaats hier je HTC Butterfly review.

Telefoons vergelijkbaar met de HTC Butterfly

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden