Vergelijk 2.670.373 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

HTC 7 Pro

Ontdek hier alles over de HTC 7 Pro: vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties
Deze telefoon is niet langer te koop. Er zijn nog wel HTC 7 Pro accessoires.

Informatie over de HTC 7 Pro

De HTC 7 Pro is een krachtige Windows Phone 7 smartphone met een uitschuifbaar QWERTY-toetsenbord. Mede door deze eigenschappen is dit een toestel dat zich bij uitstek leent voor mensen die prijs stellen op een complete hoogwaardige smartphone. De HTC 7 Pro heeft dan ook van alles nog meer in huis. Net als de HTC 7 Trophy is de kwaliteit van het display goed en zijn er talloze nuttige en vermakelijke apps te downloaden. Daarnaast is de sociale netwerkintegratie en multimedia goed verzorgd.

Vormgeving

Als gezegd beschikt de HTC 7 Pro over een uitschuifbaar QWERTY-toetsenbord. Deze maakt het toestel slechts 5 mm dikker dan de gemiddelde smartphone. De totale afmetingen zijn 118 x 59 x 16 mm. Ook van hoge kwaliteit is het aanraakscherm, dit 3.6" display heeft namelijk een resolutie van 480 x 800 pixels.

Daarnaast is een praktisch en mooi User Interface natuurlijk ook essentieel bij een smartphone als deze. Het besturingssysteem Windows Phone 7 speelt hier uitstekend op in. Microsoft heeft een mooie mix weten te creëren van een praktisch interface en een stijlvol ontwerp.

HTC 7 Pro

Windows Phone 7

HTC heeft samen met Windows Phone 7 HTC Hub ontwikkeld, deze techniek is erop gericht om meer te doen in minder stappen. HTC zegt hier zelf over dat de Hub, zoals die bij deze smartphone te vinden is, snelle en eenvoudige toegang tot de meeste relevantie informatie. Hierbij gaat het vooral om mensen (sociale netwerken), multimedia, games en het office-pakket.

Daarnaast heeft het OS nog veel meer te bieden. De meest exclusieve apps zijn namelijk te downloaden op de Marketplace. Ook zijn diensten als Xbox LIVE, Windows Live, Bing en Zune te gebruiken. Meer in het algemeen zorgt Windows Phone 7 in combinatie met de 1 GHz processor ervoor dat alle functies op het toestel razendsnel hun werk doen.

Algemene kenmerken

Bovenstaand wordt al melding gemaakt van enkele multimedia-functies. Op dit gebied doet de HTC 7 Pro niet onder voor smartphone in zijn prijsklasse. Met de 5MP camera maak je namelijk hoogwaardige foto's en video's. Bovendien hebt je met de MP3-speler jouw favoriete artiesten te allen tijde in je broekzak!

Ook GPS en WiFi zitten er op. Deze functies zijn nuttig omdat je altijd kan zien waar je bent en je altijd gratis kunt internetten bij hot-spots als je geen internetbundel hebt.

Kort gezegd is de HTC 7 Pro een krachtige veelzijdige smartphone met een indrukwekkende specificatielijst. Alles wat je van een moderne smartphone mag verwachten, zit erop. Dat het toestel op het snelle Windows Phone 7 draait, zorgt er bovendien voor dat de gebruiksvriendelijkheid zeer goed is.

HTC 7 Pro reviews

Wat vind jij van deze telefoon? Plaats hier je HTC 7 Pro review.

Telefoons vergelijkbaar met de HTC 7 Pro

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden