Vergelijk 2.421.639 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Honor Holly

Ontdek hier alles over de Honor Holly: vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties
De Honor Holly is niet langer te koop. Zie vergelijkbare telefoons.

Informatie over de Honor Holly

De Holly Honor is een budgetsmartphone met een groot scherm. Deze Android-telefoon is goedkoop maar wel van alle markten thuis. De hardware is krachtig, de camera's zijn goed, en er is behoorlijk wat opslagruimte beschikbaar. Toch kost de Holly maar iets meer dan 100 euro. Honor is een merk met goede prijs-kwaliteitverhoudingen, en de Holly is daar een uitstekend voorbeeld van. Heb je liever een betere selfiecam, dan kun je ook voor de Honor 3C kiezen.

Belangrijkste Honor Holly specificaties

  • 5 inch IPS LCD-scherm met resolutie van 720x1280 pixels
  • 1,3 GHz quad-core processor, 1 GB werkgeheugen
  • 8-megapixelcamera met LED-flitser achterop, 2-megapixelcamera voorop
  • 16 GB opslagruimte ingebouwd, uitbreidbaar met microSD-geheugenkaart
  • Loopt op Android 4.4 KitKat met Huawei's EmotionUI 2.3
  • Ondersteunt dual-sim: ruimte om twee simkaarten tegelijk te gebruiken

Voor wie is de Honor Holly?

Tegenwoordig zijn er honderden budgetsmartphones verkrijgbaar. Vaak zijn ze echter niet alleen budget qua prijs, maar ook in de hardware die ze bieden. De Holly heeft echter de specificaties van een toestel dat twee keer zo duur is en weet zo op alle gebieden een aantrekkelijk budgettoestel te zijn. Honor is een submerk van Huawei dat in Nederland nog nauwelijks bekend is, maar wel gewoon goede smartphones aflevert. Je betaalt dus niet extra voor het merk, wat voor jou een goedkoper toestel betekent!

Pluspunten van de Honor Holly

Honor's Holly is vooral een hele goede smartphone voor een hele lage prijs. De hardware is dan ook het grootste pluspunt. Zo heeft het grote 5 inch scherm een HD-resolutie, wat voor scherpe beelden zorgt. De 1,3 GHz quad-core processor zou meer dan genoeg moeten zijn om de meeste apps soepel te laten lopen. Ook welkom is de ruime 16 GB opslagruimte: daar kun je al je apps, games en foto's gemakkelijk op kwijt.

Ook qua software is de Holly van alle gemakken voorzien. Honor heeft Android 4.4 gecombineerd met de Huawei EmotionUI. Deze interface van Huawei biedt extra apps die je helpen met het maken van selfies, of die ervoor zorgen dat de Holly opgeruimd is en soepel loopt. Bovendien beschikt de Holly over dual-sim ondersteuning. Hij heeft dus ruimte voor twee simkaarten tegelijk. Dat is handig als je bijvoorbeeld aparte abonnementen hebt voor werk en thuis: zo ben je toch altijd overal bereikbaar!

Minpunten van de Honor Holly

Eigenlijk is er nauwelijks iets dat de Holly fout doet. Je zult maar weinig smartphones vinden met zo'n goede prijs-kwaliteitsverhouding. Als we dan toch een kritiekpuntje moeten noemen, dan is het de camera voorop. Dat is slechts een 2-megapixelcamera. Ben je iemand die vaak selfies neemt, dan zullen de foto's die je daarmee maakt teleurstellen. Maar ja, als dat het grootste minpunt is begrijp je waarschijnlijk wel dat we hier met een hele goede budgetsmartphone te maken hebben.

Honor Holly reviews

Wat vind jij van deze telefoon? Plaats hier je Honor Holly review.

Telefoons vergelijkbaar met de Honor Holly

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden