Vergelijk 2.814.070 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Honor 8 reviews

Honor 8 mobiele telefoon reviews en ervaringen van gebruikers.
2 reviews geplaatst Review schrijven
GSMinfo.nl review (oktober 2016) door
De Honor 8 is het nieuwe vlaggenschip van Honor. Het is een glimmende telefoon met high-end specificaties, maar dat is niet af te lezen aan het prijskaartje. Komt de scherpe prijs met een addertje onder het gras, of is de Honor 8 het bewijs dat je voor een goede smartphone niet de hoofdprijs hoeft te betalen? Honor 8 review
(augustus 2017)

Pluspunten:

De keuze voor een telefoon onder de €400,-. Ik moet zeggen, ik wist vooraf niet dat dit zo’n moeilijke opgave was en toch had ik mijzelf al een paar criteria opgelegd zoals RAM geheugen, intern geheugen, wel/niet SD kaart en niet onbelangrijk de grootte.
De keuze is gevallen op de HONOR 8 Blue, waarom zult u zeggen.
Ziet er prachtig uit, wel heel erg glad aan de achterzijde, wanneer je hem op je been legt glijd hij er pardoes vanaf, daarom gratis een siliconen hoesje van Belsimpel.
4 GB RAM, vind ik belangrijk voor snel schakelen tussen apps e.d.
32 GB intern geheugen, moet wat apps op kunnen, voor mij genoeg.
WEL een SD kaart voor het opslaan van foto’s, video en muziek.
Toch ook wel het besturingssysteem Android 7 en uitkijken naar 8 met EMUI 5 dit lijkt als erg veel op een iPhone en wellicht is dit de reden dat sommige dit niet mooi vinden (zijn te gewend aan stock Android). Mis ook totaal niet mijn App Store, dit is waar alle gebruikte en niet gebruikte apps staan, dit is het knopje … Alle apps kan je lekker kwijt op je schermen en je kunt ze zelf indelen zoals je wilt.
De foto’s zijn echt mooi zeker ik als filmer met het gebruik van scherptediepte (DOF) kan met dit toestel perfect. Het filmen zonder image stabilisator (OIS) is moeilijk en lastig te gebruiken. Maar filmen doe ik toch met een FILM camera die daarvoor is gemaakt.
Heel veel instelmogelijkheden, hier hou ik wel van lekker tweaken.
Vingerafdrukscanner voor de veiligheid van je mobiel, dit is niet alleen een vingerafdrukscanner maar ook een knop met 4 functies, kort indrukken, lang indrukken, 2x indrukken en vegen van boven naar beneden.

Minpunten:

Super gladde achterkant, moet gewoon een hoesje om
Filmen zonder OID is niet mooi

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden