Vergelijk 2.488.018 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Google Pixel 5

Ontdek hier alles over de Google Pixel 5: vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties

Informatie over de Google Pixel 5

De Google Pixel 5 is héttoestel van Google uit 2020. De smartphone is voorzien van een opvallend ontwerp en draait op Google's besturingssysteem Android 11 uit de doos. Met een IP68-certificering kan de Pixel 5 ook in natte en stoffige omgevingen gebruiken. De Pixel 5 is niet voorzien van de allerstrakste specificaties maar veruit de meeste gebruikers zullen dat verschil niet merken. Multitasken, prachtige foto's schieten en genieten van multimedia op een fijn 90Hz-scherm, dat krijg je met de Google Pixel 5.

Met de Snapdragon 765G-chipset en 8GB werkgeheugen schrikt de Pixel 5 niet van zware applicaties en het uitvoeren van meerdere taken tegelijkertijd. Dankzij Google Assistant wordt je dagelijks leven bovendien een stukje makkelijker. Wat opslag betreft krijg je in de de Google Pixel 5 128GB aan ruimte, waarop je al je bestanden kunt bewaren. Verder ontbreken ook Bluetooth 5.0, een USB type-C-aansluiting, een uitstekende 12-megapixelcamera achterop en een 8-megapixel frontcamera niet.

Belangrijkste Google Pixel 5 specificaties

  • Snapdragon 765G-chipset, met 8GB RAM en 5G-modem
  • 6 inch-OLED-beeldscherm met 90Hz verversingssnelheid
  • 12,2MP-hoofdcamera, gesteund door 16MP-ultragroothoek, 8-megapixel frontcamera
  • Android 11 uit de doos
  • Bluetooth 5.0, USB type-C-aansluiting en vingerafdrukscanner achterop
  • 4080 mAh batterij

Google Pixel 5 prijzen vergelijken

Google Pixel 5
Met abonnement: Vanaf € 36,00 p/m
Los toestel: € 718,00

Vergelijk prijzen

Belangrijkste pluspunten van de Google Pixel 5

De behuizing heeft een elegant ontwerp en een metalen behuizing. Draadloos opladen is alleen mogelijk door plastic en glas, niet door metaal. Toch is het mogelijk om de Pixel 5 draadloos op te laden. Door middel van een onzichtbare uitsparing kun je toch zonder kabels door het leven. De achterkant heeft een typische Google-uitstraling en dit relatief kleine toestel ligt fijn in de hand.

De Snapdragon 765G-chipset in combinatie met 8GB werkgeheugen presteert enorm goed. Google's eigen hardware en software zijn lekker geoptimaliseerd. De modem in het toestel is in staat om verbinding te maken met 5G-netwerken, wel zo prettig als je een tijdje met je toestel vooruit wil. Met 128 GB opslagruimte kun je overigens ook flink wat foto's en filmpjes opslaan. De Pixel 5 biedt een fijne balans tussen lekkere extra's en wat je echt nodig hebt in 2020.

Belangrijkste minpunten van de Google Pixel 5

Hoewel de Pixel 5 is uitgerust met 128GB opslaggeheugen, houdt het daar ook wel op. Het al ruime opslaggeheugen is niet uit te breiden met een microSD-geheugenkaart als je tegen het einde van je ruimte loopt. Gelukkig kun je voor al je foto en video-opslag terecht bij Google Photo's met onbeperkte opslagruimte. Zo hou je genoeg ruimte over voor je apps en games.

Google Pixel 5 reviews

Wat vind jij van deze telefoon? Plaats hier je Google Pixel 5 review.

Tip: Vergelijk Google Pixel 5 prijzen met abonnement vanaf € 36,00

Telefoons vergelijkbaar met de Google Pixel 5

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden