Vergelijk 1.985.655 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Google Pixel 4 XL

Ontdek hier alles over de Google Pixel 4 XL: vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties

Informatie over de Google Pixel 4 XL

De smartphones van de Google Pixel-lijn staan bekend om hun uitstekende camera's. Al vanaf het begin van deze serie heeft Google vastgehouden aan één camera aan de achterkant. De Google Pixel 4 XL stapt af van dit ideaal. De nieuwe telefoons van de techgigant beschikt ditmaal namelijk over twee camera's aan de achterzijde. Met deze twee camera's kan je uitstekende foto's maken in vrijwel alle omstandigheden.

De Google Pixel 4 XL is niet meer voorzien van een vingerafdrukscanner maar heeft in plaats daarvan een geavanceerde gezichtsherkenning. Daarmee gaat het bedrijf Apple achterna, dat al eerder deze keuze maakte voor haar iPhone-toestellen.

Belangrijkste specificaties Google Pixel 4 XL

  • 6,3 inch AMOLED-display met een QHD+-resolutie
  • Qualcomm Snapdragon 855 octa-core processor
  • Minstens 6GB RAM aangevuld met 64GB niet-uitbreidbaar geheugen
  • 16- en 12-megapixelcamera's aan de achterzijde, 8-megapixelselfiecamera voorop
  • Schone versie van Android 10.0 Q uit de doos

Pluspunten Google Pixel 4 XL

Het high-end toestel van Google beschikt over een fantastische dubbele camera-opzet. Vooral de Google-camerasoftware perfectioneert de geschoten plaatjes. Ook is de Pixel 4 XL zonder meer heel rap. Zo is er een hoogwaardige Snapdragon 855-chipset aanwezig én draait de telefoon op een schone versie van Google's Android, waardoor browsen en swipen uitermate soepel verloopt.

Met de telefoons van Google ben je standaard verzekerd van twee grote systeemupdates. Naast de twee systeemupdates belooft Google eveneens minimaal drie jaar aan beveiligingsupdates te leveren vanaf de release. Deze belofte komt overeen met telefoons die deelnemen aan het Android One-programma. Dit zijn toestellen die niet van Google afkomstig zijn, maar wel (vrijwel) dezelfde software en updategarantie gebruiken als onderscheidende feature.

Minpunten Google Pixel 4 XL

De Google Pixel 4 XL beschikt niet over een koptelefooningang. Sinds de Google Pixel 2 is er geen enkele high-end Pixel meer uitgebracht met deze oerdegelijke ingang. Wil je toch een telefoon met een fantastische camera en een schone versie van Android? Dan is de midrange Google Pixel 3a of Google Pixel 3a XL iets voor jou. De telefoons zijn iets langzamer dan de high-end Pixels, maar zijn voor reguliere taken meer dan snel genoeg.

Google Pixel 4 XL reviews

Wat vind jij van deze telefoon? Plaats hier je Google Pixel 4 XL review.

Tip: Vergelijk Google Pixel 4 XL prijzen met abonnement vanaf € 32,00

Telefoons vergelijkbaar met de Google Pixel 4 XL

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden