Vergelijk 3.033.538 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Google Pixel 4 XL

Ontdek hier alles over de Google Pixel 4 XL: vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties
Het is niet bekend wanneer de Google Pixel 4 XL naar Nederland komt. Mail mij als deze telefoon te koop is.
Hou mij op de hoogte
Deze telefoon is nog niet officieel onthuld door de fabrikant, de informatie is onder voorbehoud.

Informatie over de Google Pixel 4 XL

De smartphones van de Google Pixel-lijn staan bekend om hun uitstekende camera's. Al vanaf het begin van deze serie heeft Google vastgehouden aan één camera aan de achterkant. De Google Pixel 4 XL gaat waasrchijnlijk afstappen van dit ideaal, mits we de meest recente geruchten moeten geloven. Het toestel is immers nog niet in de winkels verkrijgbaar, maar alle geruchten wijze erop dat de nieuwe telefoons van de techgigant over minimaal drie camera's aan de achterzijde gaat beschikken.

Welke lenzen er precies aanwezig zullen zijn, is op dit moment onbekend. Toestellen uit het high-end segment kiezen er vaak voor om een groothoeklens en/of telelens te plaatsen aan de achterzijde. Terwijl de groothoeklens kiekjes schieten in een bredere hoek dan de primaire lens, zoom je met een telelens in met zo min mogelijk kwaliteitsverlies. De grote Google Pixel 4 XL is in renders opgedoken zonder een vingerafdrukscanner aan de achterzijde, wat erop duidt dat de scanner in het scherm zit verwerkt. Het zou echter ook zo kunnen zijn dat Google Apple volgt en enkel gebruik gaat maken van (geavanceerde) gezichtsherkenning.

Belangrijkste verwachte specificaties Google Pixel 4 XL

  • 6,3 inch AMOLED-display met een QHD+-resolutie
  • Qualcomm Snapdragon 855 octa-core processor, geklokt op 2,84 GHz
  • Minstens 6GB RAM aangevuld met 128GB of 256GB niet-uitbreidbaar geheugen
  • 16- en 12-megapixelcamera's aan de achterzijde, 8-megapixelselfiecamera voorop
  • Schone versie van Android 10.0 Q uit de doos

Verwachte pluspunten Google Pixel 4 XL

Hoewel de Pixel 4 XL momenteel nog niet verkocht wordt, kan het bijna niet anders dan dat het high-end toestel van Google over een fantastische camera-opzet beschikt. Vooral de Google-camerasoftware perfectioneert de geschoten plaatjes. Ook is de Pixel 4 XL zonder meer heel rap. Zo is er hoogstwaarschijnlijk een hoogwaardige Snapdragon 855-chipset aanwezig én draait de telefoon op een schone versie van Google's Android, waardoor browsen en swipen uitermate soepel verloopt.

Met de telefoons van Google ben je standaard verzekerd van twee grote systeemupdates. Naast de twee systeemupdates belooft Google eveneens minimaal drie jaar aan beveiligingsupdates te leveren vanaf de release. Deze belofte komt overeen met telefoons die deelnemen aan het Android One-programma. Dit zijn toestellen die niet van Google afkomstig zijn, maar wel (vrijwel) dezelfde software en updategarantie gebruiken als onderscheidende feature.

Verwachte minpunten Google Pixel 4 XL

De Google Pixel 4 XL beschikt waarschijnlijk niet over een koptelefooningang. Sinds de Google Pixel 2 is er geen enkele high-end Pixel meer uitgebracht met deze oerdegelijke ingang. Wil je toch een telefoon met een fantastische camera en een schone versie van Android? Dan is de midrange Google Pixel 3a of Google Pixel 3a XL iets voor jou. De telefoons zijn iets langzamer dan de high-end Pixels, maar zijn voor reguliere taken meer dan snel genoeg.

Telefoons vergelijkbaar met de Google Pixel 4 XL

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden