Vergelijk 4.227.506 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Google Pixel 3a XL

Ontdek hier alles over de Google Pixel 3a XL: vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties

Informatie over de Google Pixel 3a XL

In oktober 2018 kwam zoekgigant Google op de proppen met de 'grote' Pixel 3-telefoons. Dat zijn de Pixel 3 en Pixel 3 XL. De Pixel 3a XL moet een goedkopere versie van de kanjers worden en in het middensegment marktaandeel gaan veroveren. Het wordt nog even wachten op een presentatie, maar zodra die er is zitten we er klaar voor. De verwachting is dat medio 2019 zowel de reguliere Pixel 3a als de grotere Pixel 3a XL verschijnt.

Natuurlijk mag de Pixel-interface niet ontbreken. Waar de meeste fabrikanten een schil over het besturingssysteem leggen die de prestaties drukt, heeft de Pixel 3a XL geen opsmuk of iets dergelijks. Gewoon Android zoals het bedoeld is. Vanzelfsprekend levert Google haar eigen toestellen met de nieuwste versie van haar besturingssysteem: Android 9.0 Pie. Je bent niet alleen verzekerd van twee grote Android-updates, maar krijgt ook die jaar lang iedere maand beveiligingsupdates.

Belangrijkste specificaties Google Pixel 3a XL

6 inch oled-display met een FHD+-resolutie van 2160 bij 1080 pixels
Qualcomm Snapdragon 670 octa-core processor, geklokt op 2,0 GHz
4GB RAM aangevuld met 64GB niet-uitbreidbaar geheugen
12-megapixelcamera met dual-tone LED-flitser achterop, 8-megapixelselfiecamera’s aan de voorzijde
Accucapaciteit van 3400mAh
Draait op Android 9.0 Pie met Pixel-interface

Pluspunten Google Pixel 3a XL

De Google Pixel 3a XL maakt naar verluidt gebruik van een oled-display. Ten opzichte van een LCD-scherm worden doorgaans kleuren een stuk intenser weergegeven. Daarnaast kan een oled-scherm losstaande pixels in- en uitschakelen. Zo blijft zwart ook echt zwart, waar bij een LCD-display ook de pixels die zwart moeten weergeven opgelicht worden. Daarnaast is het grootste pluspunt van de Pixel-lijn de camera. Hoewel de presentatie nog even op zich laat wachten, gaan we er vanuit dat dit bij de Pixel 3a XL niet anders zal zijn.

Minpunten Google Pixel 3a XL

Meer na presentatie.

Tip: Vergelijk Google Pixel 3a XL prijzen met abonnement vanaf € 27,00

Telefoons vergelijkbaar met de Google Pixel 3a XL

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden