Vergelijk 4.228.033 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Google Pixel 3a

Ontdek hier alles over de Google Pixel 3a: vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties

Informatie over de Google Pixel 3a

In oktober 2018 kwam zoekgigant Google op de proppen met de 'grote' Pixel 3-telefoons. Dat zijn de Pixel 3 en Pixel 3 XL. De Pixel 3a, voorheen beter bekend als de Pixel 3 Lite, moet een goedkopere versie van de vlaggenschepen worden en in het middensegment de markt voor Google gaan veroveren. Het is de verwachting dat we medio 2019 zowel de reguliere Pixel 3a als de grotere Pixel 3a XL mogen verwelkomen.

Natuurlijk mag de Pixel-interface niet ontbreken bij de Google Pixel 3a. Waar de meeste fabrikanten een schil over het besturingssysteem leggen die de prestaties drukt, heeft de Pixel 3a geen last van rare menuschermen, bloatware of andere rommel die je niet nodig hebt. Zoals je mag verwachten, levert Google haar eigen toestellen met de nieuwste versie van haar besturingssysteem: Android 9.0 Pie. Je bent niet alleen verzekerd van twee grote Android-updates, maar krijgt ook die jaar lang iedere maand beveiligingsupdates.

Belangrijkste specificaties Google Pixel 3a

  • 5,6 inch oled-display met een FHD+-resolutie van 2220 bij 1080 pixels
  • Qualcomm Snapdragon 670 octa-core processor, geklokt op 2,0 GHz
  • 4GB RAM aangevuld met 64GB niet-uitbreidbaar geheugen
  • 12-megapixelcamera met dual-tone LED-flitser achterop, 8-megapixelselfiecamera’s aan de voorzijde
  • Accucapaciteit van 3000mAh
  • Draait op Android 9.0 Pie met Pixel-interface

Pluspunten Google Pixel 3a

De Google Pixel 3a maakt volgens de geruchten gebruik van een oled-scherm. Ten opzichte van een LCD-scherm worden doorgaans kleuren een stuk intenser weergegeven. Daarnaast kan een oled-display individuele pixels in- en uitschakelen. Zo blijft zwart ook echt zwart, waar bij een LCD-display ook de pixels die zwart moeten weergeven opgelicht worden. Daarnaast is het grootste pluspunt van de Pixel-lijn de camera. Ondanks dat deze telefoon nog niet gepresenteerd is, kunnen we ons moeilijk voorstellen dat de Pixel 3a geen uitstekende camera heeft.

Minpunten Google Pixel 3a

Meer na presentatie.

Tip: Vergelijk Google Pixel 3a prijzen met abonnement vanaf € 24,00

Telefoons vergelijkbaar met de Google Pixel 3a

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden