Vergelijk 2.456.087 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Google Pixel 2 XL

Ontdek hier alles over de Google Pixel 2 XL: vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties
De Google Pixel 2 XL is niet langer te koop. Zie vergelijkbare telefoons.

Informatie over de Google Pixel 2 XL

De tweede generatie van de Pixel-lijn heeft flink wat meer te bieden dan de vorige. Google zet met Pixel 2 XL een prachtig en razendsnel vlaggenschip neer dat niet snel aan de aandacht zal ontglippen. Het toestel krijgt een elegant ontwerp mee uit Zuid-Korea en leent ook zijn scherm aan de LG G6; deze bedenkt zo goed als de hele voorkant van de smartphone en heeft afgeronde hoeken. Dit OLED-beeldscherm van 6 inch leent zich uitstekend aan de veeleisende gebruiker en de multimedialiefhebber.

De hardware van de Pixel 2 XL is razendsnel. Met de Snapdragon 835-chipset, 6 GB werkgeheugen en Android 8.0 Oreo is het Amerikaanse vlaggenschip klaar voor het verslinden van meerdere applicaties naast elkaar. De 12-megapixelcamera achterop presteert uitstekend en schiet naast prachtige foto's ook 4K-video's met 30 frames per seconde. Ook de 8-megapixel frontcamera schiet prachtige selfies. De smartphone is verder draadloos te laden, voorzien van een USB type-C-aansluiting en Bluetooth 5.0.

Belangrijkste verwachte Pixel 2XL specificaties

  • Snapdragon 835-chipset met 6 GB werkgeheugen
  • 6 inch-OLED-beeldscherm
  • 64 of 128 GB opslagruimte
  • 12-megapixelcamera achterop, 8-megapixel frontcamera
  • Android 8.0
  • Bluetooth 5.0

Google Pixel 2 XL review

Google Pixel 2 XL review

14 apr 2018 - De Google Pixel 2 XL is het paradepaardje van de zoekmachinegigant. Naast een groot scherm biedt hij ook een uniek design, krachtige componenten en een topcamera. Kan hij zich ook meten met de nieuwste generatie grote jongens? Dat is de vraag die centraal staat in deze review.

Pluspunten Pixel 2XL

De behuizing van de Pixel 2XL ligt prima in de hand en het prachtige ontwerp trekt veel aandacht. Google geeft de Pixel 2XL een opvallend, minimalistisch design mee dat zich kenmerkt met twee kleuren en een vingerafdrukscanner achterop. Met een flink 6 inch-beeldscherm dat zo goed als de hele voorkant van het toestel beslaat, krijg je veel ruimte om je ding te doen. En of dat nou gaat om multitasken, gamen of het kijken van video's op groot formaat, de Pixel 2 XL laat je niet in de steek.

De razendsnelle Snapdragon 835-chipset, bijgestaan door 6 GB werkgeheugen, presteert als geen ander. Google heeft de smartphone geoptimaliseerd en mikt verder op serieuze AI-prestaties, beter bekend als Artificial Intelligence. Daarmee presteert de smartphone beter in het dagelijks leven en komen foto's en video's nog beter uit de bus. Deze beelden worden geschoten met de uitstekende 2-megapixelcamera achterop of de 8-megapixelcamera voorop de smartphone.

Met 64 of 128 GB opslaggeheugen krijg je meer dan voldoende ruimte om bestanden, video's en muziek op te slaan. Bluetooth 5.0 geeft je de mogelijkheid om verbinding maken met meerdere apparaten en via de USB type-C-aansluiting laadt je het toestel snel op. Ook muziek luisteren kan via deze poort. De batterij van 3520 mAh is verder draadloos op te laden en voorziet de Pixel 2XL van voldoende energie om langer dan een dag mee te gaan.

Minpunten Pixel 2XL

Google zet met de Pixel 2 XL een fantastische smartphone neer die met uitstekende hardware onder de motorkap veel te bieden heeft. Het techbedrijf heeft dit jaar wel gekozen om de 3,5mm-aansluiting weg te laten. Ook het geheugen kan niet worden uitgebreid met een microSD-geheugenkaart. Clouddiensten zijn echter wel beschikbaar en met 64 of 128 GB opslagruimte krijg je toch flink wat ruimte om je bestanden op te slaan tot je beschikking. Google levert tot slot een convertor van USB type-C naar 3,5mm mee met zijn smartphone.

Google Pixel 2 XL reviews

Wat vind jij van deze telefoon? Plaats hier je Google Pixel 2 XL review.

Telefoons vergelijkbaar met de Google Pixel 2 XL

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden