Vergelijk 2.359.205 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Google Pixel 2

Ontdek hier alles over de Google Pixel 2: vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties
De Google Pixel 2 is niet langer te koop. Zie vergelijkbare telefoons.

Informatie over de Google Pixel 2

De Google Pixel 2 is het vlaggenschip uit de tweede generatie van Google Pixel-toestellen. De smartphone is voorzien van een opvallend ontwerp en draait op Google's besturingssysteem Android 8.0 Oreo. Met een IP67-certificering kan de Pixel 2 ook in natte en stoffige omgevingen gebruiken. De randen van het toestel zijn uitgerust met speciale sensoren, waardoor je in de telefoon kunt knijpen om bepaalde commando's te geven of apps te openen. Multitasken, prachtige video's schieten en genieten van multimedia op een haarscherp beeldscherm, de Pixel 2 biedt het allemaal.

Met de Snapdragon 835-chipset en 4 GB werkgeheugen schrikt de Pixel 2 niet van zware applicaties en het uitvoeren van meerdere taken tegelijkertijd. Dankzij Google Assistant wordt je dagelijks leven bovendien een stukje makkelijker. Onder de motorkap van de Pixel 2 ligt 64 of 128 GB opslagruimte, waarop je al je bestanden kunt bewaren. Verder ontbreken ook Bluetooth 5.0, een USB type-C-aansluiting, een uitstekende 12-megapixelcamera achterop en een 8-megapixel frontcamera niet.

Belangrijkste Pixel 2 specificaties

  • Snapdragon 835-chipset, in combinatie met 4 GB werkgeheugen
  • 5 inch-OLED-beeldscherm
  • 12-megapixelcamera, 8-megapixel frontcamera
  • Android 8.0 Oreo
  • Bluetooth 5.0, USB type-C-aansluiting en vingerafdrukscanner achterop
  • 2700 mAh batterij

Pluspunten Pixel 2

De behuizing heeft een indrukwekkend ontwerp en ligt goed in de hand. Het 5 inch-OLED-beeldschermen geeft kleuren prachtig weer en leent zich uitstekend aan dagelijks gebruik, het spelen van games, kijken van video's of het browsen van het web. Achterop de smartphone zit een 12-megaxpixelcamera die dankzij Google's next gen image-processing prachtige beelden schiet. Selfies en filmpjes gemaakt met de 8-megapixelcamera voorop zijn eveneens indrukwekkend.

De Snapdragon 835-chipset in combinatie met 4 GB werkgeheugen presteert enorm goed. Google staat bekend om het optimaliseren van Android 8.0 Oreo in combinatie met de gebruikte hardware. 64 of 128 GB opslagruimte geeft je daarnaast de ruimte om veel bestanden, video's en muziek op je smartphone op te slaan. Naast Google Assistant kun je ook met behulp van de behuizingranden het toestel bedienen, deze zijn namelijk drukgevoelig en kunnen aan bepaalde acties worden gekoppeld.

Android 8.0 Oreo heeft veel te bieden, beschermt je smartphone en gaat tegelijkertijd zuinig met de batterij om. Google geeft geen zware gebruikersschil met zijn Pixels mee en daardoor draait deze Android-versie op de Pixel erg soepel. De batterij van het toestel heeft een capaciteit van 2700 mAh en gaat dan ook langer dan een dag mee bij normaal gebruik.Verder is de Pixel 2 snel te laden via de USB type-C-aansluiting. Met Bluetooth 5.0 maak je eenvoudig verbinding met meerdere draadloze apparaten.

Minpunten Pixel 2

De tweede generatie Pixel presteert uitstekend en is voorzien van alle snufjes die een gebruiker maar kan wensen. Hoewel het beeldscherm erg goed is, beschikt deze wel over een Full HD-resolutie. Een QHD-resolutie had beter geweest voor VR-platformen zoals Google Daydream, waar de Pixel 2 voor geschikt is. Tegelijkertijd gaat een Full HD-beeldscherm wel zuiniger met de batterij om en daardoor hoeft de Pixel 2 minder vaak aan de lader te hangen. Ben je op zoek naar een Pixel 2 met een groter beeldscherm dat bijna de gehele voorkant vult? Kijk dan eens naar de Pixel 2XL.

Google Pixel 2 reviews

Wat vind jij van deze telefoon? Plaats hier je Google Pixel 2 review.

Telefoons vergelijkbaar met de Google Pixel 2

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden