Vergelijk 2.494.776 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Fysic FM-7800

Ontdek hier alles over de Fysic FM-7800: vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties

Informatie over de Fysic FM-7800

De Fysic FM-7800 is een eenvoudig seniorentoestel die uitstraalt in gebruiksvriendelijkheid. Met extra grote, duidelijke toetsen biedt de telefoon de gebruiker een goed overzicht. Naast bellen en sms-berichten versturen is het toestel voorzien van een ingebouwde FM-radio. Een noodknop op de achterzijde van het toestel laat de gebruiker met een enkele druk op de knop tot wel 5 noodnummers bellen. Het toestel ontleent zich aan gebruikers van hoortoestellen en maakt het bijzonder eenvoudig voor senioren om zowel binnen- als buitenshuis bereikbaar te zijn.

De telefoon komt met een aantal handige functies. Zo vind je een 0,3-megapixelcamera op de achterkant van het toestel waarmee eenvoudige, leuke foto's kunnen worden gemaakt. Met dit toestel op zak is de gebruiker altijd voorzien van een zaklamp. Met een 1000 mAh batterij is de gebruiker de gehele dag bereikbaar. Ook komt het toestel komt met een handig oplaadstation zodat het thuis makkelijk kan worden opgeladen. Het geheugen is uitbreidbaar tot wel 32 GB met een microSD-kaart. De telefoon wordt geleverd met handig oplaadstation.

Belangrijkste Fysic FM-7800 specificaties

  • 1,8-inch kleurenscherm
  • Noodknop waarmee tot wel 5 telefoonnummers kunnen worden gebeld
  • 1000 mAh batterij
  • Ingebouwde zaklamp
  • geheugen uitbreidbaar met microSD-kaart tot 32 GB

Pluspunten Fysic FM-7800

Met de Fysic FM-7800 heb je een eenvoudig toestel in handen waarmee mobiel bereikbaar zijn erg eenvoudig wordt. Met de 1000 mAh batterij ben je meerdere dagen voorzien van een werkende telefoon en dus vrijwel altijd bereikbaar. Thuis plaats je het toestel in het meegeleverde oplaadstation zodat je de volgende dag weer het huis kunt verlaten zonder het contact te verliezen met je vrienden, familie of kennissen. 

Er zitten een aantal leuke functies op de Fysic FM-7800. Zo kun je met het toestel eenvoudig foto's maken en luisteren naar de ingebouwde FM-radio. Met een telefoonboek dat ruimte biedt voor wel 300 contacten kun je altijd in contact blijven met iedereen die je tegen komt. Ook in noodsituaties biedt de telefoon uitkomst, met een druk op de knop bel je tot wel 5 contactpersonen op. Zo ben je toch een stukje zekerder van je eigen veiligheid, ook buiten de deur. Mocht je meer foto's willen maken kun je het geheugen uitbreiden tot wel 32 GB. Een handige zaklamp biedt je de mogelijkheid om eenvoudig slecht verlichtte ruimtes te verlichten. 

Minpunten Fysic FM-7800

De Fysic FM-7800 is een eenvoudig toestel waarmee je voornamelijk bereikbaar blijft. Het toestel is dan ook zeker geen technisch hoogstandje en bied je dan ook niet de mogelijkheid om apps te installeren. Met de batterij van 1000 mAh gaat het toestel wel flink langer mee dan de gemiddelde smartphone. Mocht je toch een toestel zoeken dat geschikt is voor senioren en de mogelijkheid biedt om apps te draaien, kijk dan eens naar de Doro 8031.

Fysic FM-7800 reviews

Wat vind jij van deze telefoon? Plaats hier je Fysic FM-7800 review.

Telefoons vergelijkbaar met de Fysic FM-7800

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden