Vergelijk 2.659.812 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Emporia Solid

Ontdek hier alles over de Emporia Solid: vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties
De Emporia Solid is niet langer te koop. Zie vergelijkbare telefoons.

Informatie over de Emporia Solid

De Emporia Solid is een robuust toestel dat is gericht op de actieve oudere die veel op pad gaat met zijn mobiele telefoon. Het toestel heeft namelijk extra grote knoppen zodat de Solid zeer soepel te bedienen is. Het meest bijzonder echter is de kunststof stootrand. De actieve senior kan dit toestel dus gerust mee nemen op pad want de Solid kan wel tegen een stootje! Mocht u liever een iets stijlvollere seniorentelefoon wensen, dan is de Emporia Elegance wellicht iets voor u.

Degelijk

De Emporia Solid is vooral een zeer degelijke telefoon die dus wel tegen een stootje kan. Het toestel is dan ook bestend tegen water, stof en schokken. De senior van de dag van vandaag is zeer actief dus dit model zou wel eens zeer handig kunnen zijn. Op vakantie bijvoorbeeld of gewoon tijdens een wandeling kan er eigenlijk niks gebeuren met dit toestel. Mocht er duisternis intreden, dan is er met de Solid ook nog geen man over boord want er is ook nog een felle LED-Zaklamp aanwezig aan de rechterzijde van het toestel. In het donker gebeld worden is ook geen probleem, de 'OK-toets' gaat brandEmporia Soliden als iemand je probeert te bellen.

Handig te bedienen

Daarnaast staat Emporia bekend om zijn makkelijk bedienbare telefoons. Naast het feit dat de toetsen groot zijn, zitten er in de telefoon zelf ook een aantal snufjes die je het gebruik allemaal wat makkelijker maakt. De 'Top 5' functie zorgt er bijvoorbeeld voor dat de vijf meest gebruikte nummers bovenaan de lijst komen. Daarnaast is het trilsignaal van het toestel erg sterk, zo loop je nooit meer een gesprek mis.

De Emporia Solid is de degelijkste seniorentelefoon die op dit moment voorhanden is!

Emporia Solid reviews

Wat vind jij van deze telefoon? Plaats hier je Emporia Solid review.

Telefoons vergelijkbaar met de Emporia Solid

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden