Vergelijk 2.489.455 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Emporia Flip Basic

Ontdek hier alles over de Emporia Flip Basic: vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties

Informatie over de Emporia Flip Basic

De Emporia Flip Basic is een telefoon zonder fratsen die zeer gebruiksvriendelijk is en bijzonder geschikt voor senioren. Met een duidelijk toetsenbord, een groot scherm en een compact en handzaam design is het toestel ideaal voor ouderen of mensen die een toestel zoeken waarmee je nog 'gewoon kunt bellen'. De Emporia Flip Basic is zo 'basic' als zijn naam doet vermoeden: het toestel heeft 32 MB werkgeheugen, 16 MB aan opslag en je kunt ermee SMS'en en bellen. Ook zijn er drie kiesgeheugenknoppen beschikbaar om belangrijke contacten in op te slaan. Daarnaast is de telefoon uitgerust met een noodknop en wordt hij geleverd met een handig oplaadstation.

Belangrijkste eigenschappen van de Emporia Flip Basic

  • Seniorentelefoon: brede knoppen, extra luide tonen en een speciale alarmknop
  • Compact, handzaam en duurzaam clamshell design.
  • Groot en duidelijk 2,2 inch scherm
  • 3 kiesgeheugenknoppen voor belangrijke contacten
  • ​Geschikt voor hoortoestellen

Voor wie is de Emporia Flip Basic?

De Emporia Flip Basic is een seniorentelefoon die bijzonder geschikt is voor ouderen die een hele simpele, maar degelijke telefoon zoeken. Het is een toestel zonder fratsen, waarmee je kunt bellen en SMS'en. De brede knoppen zorgen ervoor dat het intoetsen van een nummer vlot gaat en SMS'jes gemakkelijk verzonden kunnen worden. Een oproep mis je nooit, want de tonen van het toestel zijn extra luid. Voeg daaraan de kiesgeheugenknoppen, het grote en duidelijke scherm, de noodknop en de ondersteuning voor gehoortoestellen toe en je hebt een succesrecept voor een eenvoudig uitgeruste, maar toch volledige seniorentelefoon.

Emporia Flip Basic reviews

Wat vind jij van deze telefoon? Plaats hier je Emporia Flip Basic review.

Telefoons vergelijkbaar met de Emporia Flip Basic

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden