Vergelijk 2.701.171 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Emporia Euphoria

Ontdek hier alles over de Emporia Euphoria: vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties

Informatie over de Emporia Euphoria

De Emporia Euphoria is een basismodel telefoon van Emporia die specifiek bedoeld is voor senioren. De telefoon is zeer gebruiksvriendelijk en heeft niet te veel onnodige opties. De knoppen van het toestel zijn groot, de tonen zijn extra luid, het scherm is duidelijk en de telefoon is ook uitgerust met een speciale noodknop. Het is, zogezegd, een toestel zonder fratsen voor iemand die overal bereikbaar wil zijn en verder gewoon wil bellen en SMS'en. De Emporia Euphoria heeft een 2,3 inch scherm, makkelijke snelkeuzetoetsen, handige functietoetsen aan de zijkant van het toestel en genoeg ruimte om foto's en contacten op te slaan. En je kunt er zelfs mee naar de radio luisteren. 

Belangrijkste eigenschappen van de Emporia Euphoria

  • Seniorentelefoon: grote knoppen, extra luide tonen en een speciale noodknop
  • Compact en handzaam candybar design.
  • Duidelijk 2,3 inch scherm
  • Opslag uitbreidbaar naar 8GB met microSD 
  • ​Geschikt voor hoortoestellen
  • Met radiofunctie en ingebouwde Bluetooth functionaliteit

Voor wie is de Emporia Euphoria?

Met de Euphoria zet Emporia duidelijk in op een ouder publiek, net als met veel andere telefoons van het Duitse merk. Een aantal aspecten van de Euphoria maken het toestel uitermate geschikt voor senioren, waaronder de grote knoppen, de luide tonen en de noodknop. Ook het grote en duidelijke scherm en de compatibiliteit met hoortoestellen dragen bij aan het gebruiksgemak voor een ouder publiek. Het toestel is daarnaast behoorlijk compact en heeft een vrij robuuste behuizing, wat het makkelijk maakt om mee te nemen, terwijl de telefoon ook valbestendig is. Tel daar de FM-radio en het uitbreidbaar geheugen bij op en je hebt een volledig uitgeruste seniorentelefoon zonder poespas.

Emporia Euphoria reviews

Wat vind jij van deze telefoon? Plaats hier je Emporia Euphoria review.

Telefoons vergelijkbaar met de Emporia Euphoria

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden