Vergelijk 2.401.927 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Emporia Elegance Plus

Ontdek hier alles over de Emporia Elegance Plus: vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties
De Emporia Elegance Plus is niet langer te koop. Zie vergelijkbare telefoons.

Informatie over de Emporia Elegance Plus

De Emporia Elegance Plus is een zogeheten seniorentelefoon, een toestel speciaal bedoeld voor ouderen. Eenvoud en veiligheid zijn de sleutelwoorden. De eenvoud uit zich in de grote knoppen en makkelijke gebruik, de veiligheid komt naar voren in de speciale knop voor noodgevallen.

Emporia Elegance PlusEenvoud

Een eerste blik op de Emporia Elegance Plus zegt genoeg: eenvoud staat centraal. Het is een telefoon die kan waar een telefoon ooit voor bedoeld was: bellen. Een sms'je behoort ook tot de mogelijkheden, maar meer dan dat hoef je niet van het toestel te verwachten.

De vormgeving van de Elegance Plus is speciaal toegespits op ouderen. De grote knoppen zijn makkelijk in gebruik en zowel de tijd als de cijfers zijn makkelijk af te lezen. Handig is ook de veelzijdige spraakfunctie. Hiermee kan de gebruiker zelf toetsenblokkering of de wekker inschakelen. De telefoon geeft daarnaast uit zichzelf elk uur de tijd aan.

Noodknop

Omdat ouderen een grotere kans op ongevallen hebben, zit aan de achterkant van de Elegance Plus een speciale noodknop. Bij een druk op de knop worden automatisch vijf, van tevoren opgeslagen, telefoonnummers gebeld. Hulp is zo sneller ter plaatse.

Voor ouderen kan een mobiele telefoon zeer goed van pas komen, maar teveel poespas maakt het gebruik nodeloos ingewikkeld. Emporia heeft dat goed begrepen en levert met de Elegance Plus een simpele en bruikbare seniorentelefoon.

Emporia Elegance Plus reviews

Wat vind jij van deze telefoon? Plaats hier je Emporia Elegance Plus review.

Telefoons vergelijkbaar met de Emporia Elegance Plus

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden